Obavijesti

Show

Komentari 2

VIDEO Odvjetnik pročitao izjavu princa Harryja nakon presude: 'Velika Britanija treba baš to!'

LONDON - Visoki sud presudio je kako su britanske novine ilegalno skupljale informacije o princu Harryju te na temelju toga napisali 15 članaka. 'Trebamo, i imamo kolektivno pravo na slobodno i iskreno novinarstvo. To je to što nam treba u Britaniji, ali i u svijetu', poručio je Harry u priopćenju

Pokretanje videa...

Princ Harry 05:33

Više o presudi kojom će britanske novine isplatiti princu Harryju oko 180.000 dolara, pročitajte OVDJE

VIDEO Kavez se trese! Evo kako su Boysi slavili pobjedu Dinama

RIJEKA - Dinamo je pobijedio Rijeku na Rujevici u derbiju 33. kola i tako poveo s četiri boda prednosti tri kola do kraja prvenstva. Bruno Petković (75') i Arber Hoxha (89') zabili su za pobjedu u preokretu. Na utakmici je bilo 8118 gledatelja, a Bad Blue Boysi su zatresli kavez na gostujućoj tribini u proslavi pobjede.

Pokretanje videa...

Rijeka - Dinamo 01:50

VIDEO Evo kako su Varaždinci opet šokirali Hajduk i slavili na Poljudu pred 12.000 navijača

SPLIT - Varaždin je pobijedio Hajduk 1-0 u nedjeljnoj utakmici 33. kola HNL-a i nanio mu već sedmi domaći poraz ove sezone. Jedini je gol u 67. minuti zabio Domagoj Drožđek. Tim porazom "bili" su zacementirali treće mjesto tri kola prije kraja prvenstva, a nisu im pomogli nastupi ni Josipa Brekala, Nikole Kalinića i Ivana Perišića. Skupilo se na tribinama oko 12.000 gledatelja.

Pokretanje videa...

Hajduk - Varaždin 0-1 (sažetak) 01:31

VIDEO Poslušajte kako je Poljud reagirao na novi poraz Hajduka. Ivan Perišić otišao u svlačionicu

SPLIT - Navijači Hajduka vratili su se na poljudske tribine u 33. kolu HNL-a u kojem su 'bili' ugostili Varaždin, koji je slavio 1-0 golom Domagoja Drožđeka u 67. minuti. Bio je to deseti poraz Hajduka u HNL-u ove sezone, a navijači splitskog kluba 'počastili' su igrače zvižducima nakon utakmice. Ivan Perišić odmah nakon utakmice zaputio se u svlačionicu.

Pokretanje videa...

Poljud nakon Hajduk - Varaždin 0-1 00:30

VIDEO Albanska predstavnica je mamila poglede u kombinaciji, a zapjevala i 'Rim Tim Tagi Dim'

MALMö - Albanska predstavnica, Besa, stigla je na tirkizni tepih u crnoj haljini s bijelim detaljima. Rekla je da je haljina posebno izrađena za nju u Milanu za Eurosong. 'Potrošila sam nju puno novca', rekla je te se nasmijala. Priznala je i da voli Baby Lasagnu i njegovu pjesmu te je zapjevala dio pjesme.

Pokretanje videa...

Predstavnica Albanije na Eurosongu 01:22

VIDEO Lasagna je privukao sve poglede u outfitu s tabletićem

MALMO - Naš predstavnik Baby Lasagna (28) u nedjelju je tirkiznim tepihom prošetao u novoj kreaciji Antonije Bucić. Ispod crvene jakne imao je čipkastu majicu, a na glavi rubac istog materijala. Rubac je, kako kaže, inspiriran istarskom tradicijom

Pokretanje videa...

Eurosong, Baby Lasagna 02:40

VIDEO Pogledajte kako je Osijek razbio 'lokose': Mierez do 18. gola, zablistao je Matković!

OSIJEK - Osijek je pobijedio Lokomotivu 3-1 u 33. kolu HNL-a i tako napravio veliki korak prema četvrtom mjestu koje vodi u Europu. Dva gola zabio je Matković, a jedan Mierez. Donosimo vam sve golove u sažetku

Pokretanje videa...

Osijek - Lokomotiva 01:37

VIDEO Ludnica u Riju: Madonna će pjevati na Copacabani, na koncert stiže milijun i pol ljudi

RIO DE JANEIRO - Brojni obožavatelji pohrlili su na besplatni koncert pop ikone Madonne (65). Na njezinom najvećem koncertu u karijeri, na plaži Copacabana, očekuje se oko 1,5 milijuna ljudi. U velikom stilu će zatvoriti 'The Celebration Tour' kojim obilježava 40-godišnju karijeru.

Pokretanje videa...

Koncert Madonne 03:14

VIDEO Tramvaj pretvorili u ring: Potukli se stariji muškarci usred dana. Jedan završio u bolnici

ZAGREB - Dvojica starijih muškaraca sukobila su se u subotu u tramvaju broj 6. Psovali su, udarali se šakama i nogama. Od zagrebačke policije doznajemo da su dojavu zaprimili oko 15.30 sati te su ih 'dočekali' na Držićevoj. - Jedan muškarac je ozlijeđen te je prevezen u Kliničku bolnicu Sestre milosrdnice i prema prvim informacijama radi se o lakšim ozljedama. Drugi muškarac udaljio se s mjesta događaja - rekli su nam iz policije.

Pokretanje videa...

Tučnjava u tramvaju 01:21

VIDEO Turisti moraju vući kofere jer je autobusima ulazak na krčki aerodrom postao preskup

KRK - Zgroženi prijevoznici tražili su u petak ukidanje novih i vraćanje starih cijena parkinga Zračne luke Rijeka kojima su cijene za taksiste i prijevoznike putnika značajno povećane. Iz Turističke zajednice upozorili su da ovo ruši i konkurentnost i stabilnost cijena. Tako se ističe da je ulazak buseva koji vozi ljude od Zračne luke do odredišta ili obrnuto skočio sa 15 na 360 eura, što je kažu više i od samog prijevoza do grada, piše Novi list.

Pokretanje videa...

Turisti na Krku morali vući kofere do izlazne rampe jer je autobusima ulazak na aerodrom postao preskup 00:41

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'

Pokretanje videa...

Bruno Petković 01:13