Show

Komentari 2

VIDEO Pogledajte Terezin spot i poslušajte pjesmu u čast Baniji

VIDEO Pogledajte Terezin spot i poslušajte pjesmu u čast Baniji

HRT je danas, kao što je jučer objavljeno, pustio na svim svojim radiopostajama točno u 12:19 pjesmu u izvedbi Tereze Kesovije, koja je od prvog dana angažirana u Petrinji i okolici

Na godišnjicu razornog potresa u Baniji u 12:19, u točno vrijeme kada je potres udario, na svim radiopostajama HRT-a zasvirala je u srijedu pjesma 'Izgovaram tvoje ime glasno'. Pjesmu je izvela Tereza Kesovija (83), koja je odmah drugog dana nakon potresa požurila u Petrinju kako bi pomogla unesrećenima.

POGLEDAJTE SPOT ZA PJESMU:

Spot je nastao u sklopu produkcije dokumentarnog filma 'Petrinja jučer danas sutra'. Film Branka Schmidta i Marije Demo govori o potresu na Baniji, a pjesmu je skladala Mirna Bićanić. U izradi spota sudjelovale su osnovne i srednje škole Petrinje, stanovnici Petrinje, Gradska limena glazba, Dobrovoljno vatrogasno društvo i navijačke udruge Bad Blue Boysi, Torcida, Armada i Kohorta.

- Hrvatska radiotelevizija će na svim svojim radijskim postajama, točno u 12:19, emitirati pjesmu Izgovaram tvoje ime glasno. Za spomenutu pjesmu napravljen je i glazbeni spot, koji će se emitirati tijekom dana na Hrvatskoj televiziji i u pojedinim HTV-ovim emisijama (Dobro jutro, Hrvatska, iza podnevnoga Dnevnika, na Četvrtome program (HRT-HTV4), itd..) - objavili su jučer s HRT-a.

Najčitaniji članci