Obavijesti

Show

Komentari 14

VIDEO Stiže i u Arenu Zagreb: Desingerica zgrozio Sinjane, izuo se pa mahao tenisicom...

SINJ: Kontroverzni srpski reper Desingerica nastupio je pred prepunim noćnim klubom u Sinju. Slično kao i na njegovom nastupu u Opatiji, Desingerica, čije je pravo ime Dragomir Despić, izuo je tenisicu pa mahao s njom iznad obožavatelja, a pokazao je i nožni palac kroz probušenu čarapu. Prisjetimo se, ranije ovaj tjedan najavljen je dolazak ovog repera u zagrebačku Arenu, u sklopu događaja 'Balkan Festival', na kojem će također nastupiti Voyage, Nucci te još nekoliko imena s trap scene.

Pokretanje videa...

desingerica 01:43

VIDEO Tramvaj pretvorili u ring: Potukli se stariji muškarci usred dana. Jedan završio u bolnici

ZAGREB - Dvojica starijih muškaraca sukobila su se u subotu u tramvaju broj 6. Psovali su, udarali se šakama i nogama. Od zagrebačke policije doznajemo da su dojavu zaprimili oko 15.30 sati te su ih 'dočekali' na Držićevoj. - Jedan muškarac je ozlijeđen te je prevezen u Kliničku bolnicu Sestre milosrdnice i prema prvim informacijama radi se o lakšim ozljedama. Drugi muškarac udaljio se s mjesta događaja - rekli su nam iz policije.

Pokretanje videa...

Tučnjava u tramvaju 01:21

VIDEO Turisti moraju vući kofere jer je autobusima ulazak na krčki aerodrom postao preskup

KRK - Zgroženi prijevoznici tražili su u petak ukidanje novih i vraćanje starih cijena parkinga Zračne luke Rijeka kojima su cijene za taksiste i prijevoznike putnika značajno povećane. Iz Turističke zajednice upozorili su da ovo ruši i konkurentnost i stabilnost cijena. Tako se ističe da je ulazak buseva koji vozi ljude od Zračne luke do odredišta ili obrnuto skočio sa 15 na 360 eura, što je kažu više i od samog prijevoza do grada, piše Novi list.

Pokretanje videa...

Turisti na Krku morali vući kofere do izlazne rampe jer je autobusima ulazak na aerodrom postao preskup 00:41

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'

Pokretanje videa...

Bruno Petković 01:13

Gori kuća kraj Zaprešića: 'Vatra i dim se vide s autoceste'; 30 vatrogasaca bori se s buktinjom

ZAPREŠIĆ - Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Zaprešić bore se s požarom koji je u subotu poslijepodne izbio na kući u Stubičkoj ulici u Ivancu Bistranskom. Čitatelji 24sata javili su kako suklja crni dim koji se vidi kilometrima daleko, kao i s obližnje autoceste. Doznaje se da je vlasnik van kuće te da nema ozlijeđenih. S požarom se bori 30 vatrogasaca s četiri kamiona, jer su u kući velike nakupine smeća, guma i kanti s benzinom.

Pokretanje videa...

Požar u mjestu Ivanec Bistranski 00:38

Hadži na verglu izveo 'Rim Tim Tagi Dim': Poslušajte kako zvuči

ZAGREB - Glazbenik Miran Hadži Veljković na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića uveseljava brojne, zajedno sa svojim popularnim verglom. Sada je ususret Eurosongu izveo 'Rim Tim Tagi Dim' našeg predstavnika, Baby Lasagne.

Pokretanje videa...

Zagreb: Hadži na verglu izveo 'Rim Tim Tagi Dim' 01:52

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...

Pokretanje videa...

Sukob na cesti 01:35

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'

Reper Corona otkrio nam je kako je njegova suradnja s Rimskim bazirana prvenstvu i da uskoro izbacuju zajednički album. Otkrio nam je i detalje o privatnom i poslovnom životu. Pogledajte 24 pitanja na YT kanalu 24sata
VIDEO

Prosvjednici nalijepili trake kao za očevid i poručili klečavcima: 'Ovu ženu ubio je sustav!'

HRVATSKA - Svake prve subote u mjesecu, molitelji mole na trgovima diljem Hrvatske. Tako su se i ovaj put okupili na Trgu bana Jelačića, ali i u Šibeniku, Trogiru... Nasuprot njih, stali su protuprosvjednici, bubnjali su i razvili transparente.- Ovu ženu ubili su oni koji su joj rekli da je brak svetinja! - napisali su na podu i nalijepili trake kao za očevid.

Pokretanje videa...

Molitelji u Zagrebu i Šibeniku 02:21

VIDEO Muškarci molili na Trgu za muževnost, prosvjednici im poručili: 'Moje tijelo, moj izbor!'

ZAGREB - Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu molitelji i ove prve subote u mjesecu kleče i mole krunicu za muževnost, protiv pobačaja i za domovinu. Osim molitelja, okupile su se i dvije skupine protuprosvjednika. Sa sobom imaju i transparente. Sve je puno interventne policije. - Moje tijelo, moj izbor! - poručili su im.

Pokretanje videa...

Prosvjednici i molitelji na Trgu 02:43

VIDEO Auto na Maksimiru ostao u plamenu: 'Osjetio se smrad i nakon toga se čula eksplozija'

ZAGREB - Na Maksimirskoj cesti u petak navečer zapalio se automobil, a pritom je oštećeno još jedno vozilo, potvrdili su nam zagrebački vatrogasci koji su na teren izašli po dojavi građana. - Osjetio se jak smrad, nakon toga se čula eksplozija i ubrzo su stigli vatrogasci. Vatrogasci su sve ugasili, a sada je stigla i policija, rade očevid. Čudno je to što je vozilo parkirano na dosta frekventnom mjestu, ima dosta pješaka, kafić je jako blizu - ispričao nam je čitatelj koji je snimio ovaj požar.

Pokretanje videa...

Požar automobila u Zagrebu 00:49