Obavijesti

Show

Komentari 0

VIDEO Wintour u crvenom stigla na reviju Victorije Beckham te poručila: Zbogom, Barbie roza

VIDEO Wintour u crvenom stigla na  reviju Victorije Beckham te poručila: Zbogom, Barbie roza
13

Glavna urednica Voguea nakon revije uvijek trči da izbjegne njoj nebitne ljude

VIDEO

Anna Wintour, glavna urednica Voguea, najvažnijeg modnog časopisa na svijetu i navodno najopasnija od svih urednica, koja je bila i inspiracija za film “Vrag nosi Pradu”, u posljednje vrijeme se sve češće pojavljuje u crvenim komadima.

POGLEDAJTE VIDEO: Šesti dan Pariškog tjedna mode

Pokretanje videa...

pariški tjedan mode 01:32


U crveno je odjenula i supermodele iz 90-tih za nedavni editorijal Voguea, to je bila jedina efekta boja na setu.

Za posjete pariškim modnim revijama održanima u petak, odabrala je crveni kaput, te time još jednom dala do znanja da je crvena opet u modi, nakon što je zadnjih nekoliko sezona prevladavala pink.

Bila je na reviji Giambattista Valli na Trgu Vendome, nakon koje je u pratnji zaštitara doslovno trčala do obližnjeg hotela Ritz, uz škljocanje stotine fotoaparata i još više usklika oduševljenih fanova.

Zanimljivo je da je unazad nekoliko godina uvijek prati isti zaštitar i nakon revije uvijek trči da izbjegne svaki kontakt sa bilo kime tko joj nije bitan. Nekoliko sati kasnije, u istom outfitu s crvenim kaputom došla je na reviju Victorije Beckham, s koje je također otrčala u istoj pratnji.

POGLEDAJTE VIDEO: Na Trgu Vendome

Pokretanje videa...

pariški tjedan mode gianbattista vialli 04:14

Običaj je da VIP posjetitelji na revije odjenu kombinaciju s potpisom dizajnera čiju reviju posjećuju, makar one bile u razmaku od samo sat vremena.


U tom slučaju se presvlače u savršeno ulaštenim Mercedesima sa osobnim vozačima koji ih voze po lokacijama, ali to presvlačenje Anna ne prakticira. Čak godinama nosi iste čizme i cipele, vjerojatno samo za nju rade iste primjerke, jer nikad nisam primijetio da je njena obuća ogrebana ili razgažena.

Posjetitelji revija održanima u petak su za razliku od prethodnih dana nosili elegantniju odjeću, ali ta elegancija bi se mogla definirati kao pomaknuta elegancija, što je u skladu sa estetikom održanih revija.


Modna kuća Loewe je novu kolekciju prikazala u dvorcu na Esplanade Saint – Louis u istočnom djelu Pariza.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

loewe 02:59

Posjetitelji su nosili komade iz kolekcije prikazane prije pola godine, a u kombinacijama su se isticali modni dodaci i neobični detalji poput aplikacija od nenapuhanih balona na cipelama. Čak i jednostavni modeli cipela nisu obični jer su cipele predimenzioniranog izgleda. Odjeća je zato bila minimalistički skulpturalna.

Revija Giambattista Valli održala se u Pavillon Vendome, na istoimenom trgu u središtu grada koji uvijek posluži kao savršena kulisa za turističke i street style fotografije.

Žene su nosile lepršave ženstvene kombinacije, ali je u svakoj bio ubačen neki efektan detalj, komad, tekstura ili uzorak.

Victoria Beckham posljednjih par sezona revije održava u Parizu, umjesto u Londonu kao prije, a za ovaj put je odabrala lokaciju Hotel de Maisons. On se nalazi u djelu grada s uskim ulicama, pa se stvorila nevjerojatna gužva koju nisu mogli regulirati ni brojni (i glasni) zaštitari.

Kombinacije viđene na ulici ispred revije mogle bi se opisati kao mix poslovne i večernje odjeće uz dodatak zanimljivih detalja poput perja i umjetne kose. Reviju je posjetile i njujorška jetsetterica Olivia Palermo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu