Obavijesti

Show

Komentari 153

'Vidojev otac nema prava da raspolaže njegovom imovinom. Ne pomaže ni oko svoje unuke'

'Vidojev otac nema prava da raspolaže njegovom imovinom. Ne pomaže ni oko svoje unuke'
2

Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smijeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina, objavila je Pišek

Nakon što je otac pokojnog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, u intervjuu za Republiku rekao je da je njegova snaha Nikolina Ristović ex Pišek (46), došla u Beograd tražiti novac. Bivša voditeljica je njegove izjave prozvala 'sramotnima' te poslala priopćenje srpskim medijima, koje prenosimo u cijelosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio.

Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smijeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja kćer je došla u Beograd sa povrijeđenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko liječnika za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao -  obratila se Pišek.

Vidojev otac o Nikolini: Nije se ni ohladio, a ona traži novac; Pišek: Sram me umjesto njega!
Vidojev otac o Nikolini: Nije se ni ohladio, a ona traži novac; Pišek: Sram me umjesto njega!

- Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je završiti kuću, nije ona došla da da spomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi - izjavio je Miša Grof za Republiku.