Obavijesti

Show

Komentari 12

Zlatni ćevap prkosi kiši: Grupa Vigor danas nastupa na Jarunu

Zlatni ćevap prkosi kiši:  Grupa Vigor danas nastupa na Jarunu
34

Za završnicu jubilarnog 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec, popularnog Zlatnog ćevapa priprema se najveća roštilj-zabava u Europi uz klapu Kampanel, grupu Vigor i Mladena Kosa

VIDEO

Nezaboravno druženje održat će se u subotu 18. lipnja na Bundeku uz besplatan koncert klape Kampanel i Mladena Kosa te u nedjelju 19. lipnja na Jarunu kada će na pozornicu stati grupa Vigor. Prvi su dan na programu zagrebačke kvalifikacije na kojima će se za ulazak u finale boriti Kumovi i prijatelji Franje Krčana iz Harmice, HM Miljenka Miljevca iz Velike Gorice te domaći Los Chupacabros Tvrtka Kračuna, U.B.O.C. Romana Šalindrije, Vucini apostoli Marija Gojevića i 3 mušketira Damira Folnegovića.  Pobjednici sutradan dočekuju najbolje roštilj ekipe ostalih regija Valopovački kotlić Željka Turalije iz Valpova, Gušte Zagore Ivice Šege Leke iz Kaštela, Roštilj u srcu Zorane Turković iz Umaga, Vesele Istrijane Vladimira Pantovića iz Poreča te Maticu umrovljenika grada Jastrebarskog Kate Lončar iz Jastrebarskog.  

Dok će se ekipe truditi da što bolje ispeku zadana jela, svi zainteresirani moći će sudjelovati u nagradnim igrama i kvizovima, saznati nešto novo u gastro akademiji Branka Ognjenovića ili sjesti u automobil kao stvoren za ljubitelje prirode i ovakvih druženja Dacia Duster. 

Od 12 sati timovi će početi s pripremama, a posjetitelji će moći uživati u svježe pripremljenim "Volim roštilj" grill delicijama PIK Vrbovca uz originalne bosanske Or'le lepinje i ukusne priloge: svježe salate s Kiskom, President mladi kajmak, Zvijezda ketchup i ajvar, Kotanyi umake i Fridrih šampinjone te osvježenja iz Karlovačkog, Jamnice i Vina Belje.

Sve to očekuje vas po promotivnim cijenama, stoga će sljedeći vikend biti idealan da odmorite nakon napornog radnog tjedna i zaboravite na kuhanje ručka, a za one koji ipak žele sami pripremiti obrok tu je roštilj-park opremljen sa svim potrebnim rekvizitima i roštilj-akademija u kojoj možete naučiti korisne savjete od akademika kulinarstva Branka Ognjenovića i kulinarskog majstora, Daria Lide iz kulinarskog studija Majstor kuhar koji će pripremati jela prema receptima iz roštilj-kuharice 24sata koju mogu besplatno dobiti svi zainteresirani.

Osim u pripremi jela natjecatelji će se morati dokazati i u čišćenju roštilja Permetalom a tijekom popodneva odvijat će se i niz zabavnih nagradnih natjecanja za posjetitelje. Očekuju vas nova zabavna igra Pogodi prečku i osvoji Karlovačko, a slikanjem na Roštiljada foto zidu možete osvojiti poklon paket Labuda.  

Tu su i OlimPIKijada, vrsta triatlona u kojem se traže vještine u pikadu, nošenju kašeta i sastavljanju slagalice, Utrka s gajbama Jamnice, Karlovačko slalom s tacnama, Dacia i Or'le kvizovi, Iskon tombula te Kisko gastro-pogađalica u kojoj se trebaju prepoznati četiri vrste octa. Također, nemojte propustiti sjesti u popularni SUV Dacia Duster ili postati Iskonovac. 

Ulaz je slobodan tijekom cijelog dana, a dobru atmosferu jamči svirka uživo za sve ukuse Klape Kampanel i Mladena Kosa u subotu te grupe Vigor i Ivana Zaka  na nedjeljnom finalu. Dolazak na Bundek jednako kao i na Jarun mnogi će iskoristiti kako bi se počastili ukusnim ručkom, ali i prokomentirali dosadašnju igru Vatrenih, dok će se drugi jednostavno doći opustiti sa svojom obitelji i prijateljima. Svi zajedno dokazat će da je zagrebačka publika bolja od najbolje, zajedno sa svojim gostima koji će u nedjelju stići iz svih krajeva Hrvatske bodriti svoje predstavnike u borbi za Zlatni ćevap, jedinu kulinarsku nagradu koja je postala legenda.

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku partnera: Dacia, Karlovačko, Permetal, Kisko, Jamnica, Vina Belje, Zvijezda, President, Kotanyi, Fridrih, Iskon, Delimano, GrillozaOr'le i Kulinarski studio Majstor kuhar.

Za više informacija posjetite i pratite specijalnu rubriku Zlatni ćevap.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.

Nakon šest tjedana putovanja Lijepom našom, "Zlatni ćevap" okupio je najbolje roštilj-majstore iz Valpova, Kaštela, Umaga, Poreča, Jaske i Harmice koji su donijeli okuse svojih zavičaja na zagrebački Jarun

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela
JARUN 19.6.

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela

Pobjedom ekipe Gušti Zagore završeno je 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Usprkos kišnom vremenu na Jarunu je cijeli dan bilo veselo, a oblake je konačno rastjerala popularna grupa Vigor.
Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja
BUNDEK 18.6.

Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja

Miris vrhunskih roštilj-delicija širio se proteklog vikenda zagrebačkim jezerima u završnici 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz Pik Vrbovec