Obavijesti

Show

Komentari 17

Vinogradari Marina, Zdravko i Zlatko traže svoju srodnu dušu

Vinogradari Marina, Zdravko i Zlatko traže svoju srodnu dušu
1

Zlatko se jako razočarao u prošloj vezi jer je, kako kaže, cura bila materijalistica i takvu više ne želi imati. Želio bi pronaći normalnu curu svojih godina

VIDEO

Jedanaestero farmera traži ljubav, no samo njih šestero proći će u daljnje emisije, ovisno o tome koliko će tko od njih dobiti pisama. 

Marina Peštaj (43), Donja Stubica (Zagorje)

Samostalna, simpatična, zgodna, svestrana i poslovna žena koja zna kakvog muškarca želi. Marina je diplomirana ekonomistica, komunikativna je i simpatična, kaže za sebe da nema 'dlake na jeziku'. Vlasnica je OPG-a, u blizini kuće ima veliki vinograd, uzgaja voće, povrće i kokoši. Majka je osmogodišnje kćeri, htjela bi upoznati dobrog i iskrenog muškarca tamnije kose i očiju, piše RTL.

U slobodno vrijeme svestrana Marina pleše zumbu, čita i vrijeme provodi s kćeri, a često, zbog posla i putuje. Za Marinu je romantika, kaže, kada joj voljena osoba zaželi dobro jutro, pokloni cvijet ili je odvede na romantičnu večeru. Partneru može ponuditi iskrenost, dobrotu, poštovanje, toleranciju i spremna je podržavati ga u svemu što radi.

Zdravko Lukačević (48), Mandićevac (Đakovo)  

Slavonski vinogradar zavodljivog pogleda želi se skrasiti i naći ženu koja će ga dočekivati toplim ručkom. Zdravko je ozbiljan i smiren slavonski vinogradar koji ima svinje, ovcu, veliki vinograd i sam brine o svemu. Radi svoj kulen, kobasice i lozu koju prodaje 'Đakovačkim vinima'. Bio je u braku samo godinu dana i od tada nije bio u ozbiljnijoj vezi. Simpatični Slavonac želi naći ženu koja bi mu pomagala u kućanstvu, a fizički izgled nije mu bitan, ali, kako kaže, ne smije biti predebela. Zdravkov glavni motiv zašto se prijavio u emisiju je taj da uistinu želi pronaći ljubav te da mu, kako kaže, ima tko ugrijati kućno ognjište. Buduću djevojku bi osvojio donošenjem doručka u krevet, a i odveo bi je u romantičnu šetnju prirodom, kao i na feštu budući da jako voli društvo. 

Zlatko Šmer (38), Vinogradi Ludbreški (Podravina)

Skromni Podravac koji traži ljubav svog života. Zlatko je pravi Podravac koji voli druženja u kleti uz dobru čašicu vina. Živi u malom mjestu pokraj Ludbrega, ima 38 godina i živi s majkom. Nikada nije bio u ozbiljnijoj vezi, ali bi se htio oženiti. Budući da ima 38 godina, kaže da bi bilo dobro da cura ne bude starija od 40. Zlatko preferira plavuše, ali to mu nije presudno, bitno mu je, kaže, da je normalna. Osvojio bi je buketom ruža i pozivom na kavu, a pružio bi joj dom, ljubav i sigurnost.

Zlatko se jako razočarao u prošloj vezi jer je, kako kaže, cura bila materijalistica i takvu više ne želi imati. Želio bi pronaći normalnu curu svojih godina, marljivu i radišnu.  

Jesu li Marina, Zdravko i Zlatko dobili dovoljno pisama i hoće li upoznati nekog s kim će dijeliti svoj život, saznat ćemo u novoj sezoni 'Ljubav je na selu' sljedeći ponedjeljak, 11. rujna u 21:15 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.