Show

Komentari 12

Violinistica Ana oduševila žiri u Supertalentu, sviranjem na ulici zaradila dovoljno da kupi konja

Violinistica Ana oduševila žiri u Supertalentu, sviranjem na ulici zaradila dovoljno da kupi konja

Djevojčica Ana u osmoj epizodi showa 'Supertalent' žiri je šokirala je žiri svojim nastupom. Ona je uz pratnju gudačkog orkestra na Violini izvela 'Ljeto, III. stavak' iz poznatog Vivaldijevog ciklusa 'Četiri godišnja doba'

Četiri 'DA' za svoj nastup dobila je 13-godišnja zaljubljenica u violinu Ana Kanižaj koja je uz pratnju gudačkog orkestra na svom omiljenom instrumentu izvela 'Ljeto, III. stavak' iz poznatog Vivaldijevog ciklusa 'Četiri godišnja doba'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ona se prva pojavila ne pozornici i svojim talentom oduševila žiri. Talentirana Ana, koja osim violine svira i klavir, otkrila je da je zbog učestalog sviranja znala imati rane na prstima od violinskih žica, no to ju nije spriječilo da nastavi svirati instrument u koji se zaljubila na prvi pogled.

Osim što je publiku i članove žirija oduševila glazbenim umijećem, Ana ih je nasmijala otkrivši što je kupila novcem koji je zaradila od sviranja na ulici.

- Kupila sam si konja - rekla je Ana kratko i jasno i izmamila osmijehe svima. 

Žiri je ovom mladom damom bio i više nego oduševljen.

- Draga Ana, ja nisam dosad upoznala niti jednu 13-godišnjakinju koja može Vivaldijev III. stavak ovako odsvirati. Ovo je doista jedno malo hrvatsko čudo kojem smo večeras svjedočili- rekla joj je Martina, a Maja je nastavila s pohvalama:

- Bila si senzacionalna, bravo.

Janko je Ani ipak otkrio da se na početku uplašio jer je mislio da ona ima tremu.

- Mislio sam da te strah, ali kada si počela svirati sve je nestalo - priznao joj je Janko za kraj.

Najčitaniji članci