Obavijesti

Show

Komentari 72

Violinistica: Povećanje grudi mi je najljepši božićni dar od muža

Violinistica: Povećanje grudi mi je najljepši božićni dar od muža
18

Vrlo produhovljena violinistica Bianca ispunila je fanovima želju i pozirala kao seksi Baka Mrazica. Biancin devet godina mlađi suprug Roman oduševljen je njezinim stilom odijevanja

VIDEO

Muž i ja nismo mogli dobiti dijete pa sam operirala grudi da ispunim prazninu, rekla nam je Bianca Julia Josephine Kolompar, koja se proslavila prije dva mjeseca prošetavši Trgom bana Jelačića u pripijenoj majici koja je istaknula njene bujne grudi i s maskom na licu na kojoj je pisalo “Marijo, pomoćnice kršćana, moli za nas”.

POGLEDAJTE VIDEO: Violinistica Bianca Kolompar

Pokretanje videa...

Violinistica Bianca Kolompar 08:25

Otkrili smo tad da je riječ o 45-godišnjoj Rumunjki koja se zbog studija 1994. doselila u Hrvatsku. Magistrica je violine, glazbu je doktorirala u Beču i najviše voli svirati duhovnu glazbu. Priznaje da joj je i danas povećanje grudi najdraži božićni dar, koji je dobila od supruga, devet godina mlađeg pjevača Romana Brnada.

- Suprug me pazio i mazio i nakon operacije. Kuhao mi je i spremao po kući - hvali ga Bianca, koja ističe da nimalo nije materijalistica.

- Za Božić volim dobiti nešto što ostaje za uspomenu. Važno je da je od srca - ističe Bianca.

A da ima veliko srce dokazala je i sama. Otkako se proslavila ima vojsku fanova na svojim društvenim mrežama. Oni su je pitali kad će “božićne slike”, a ona ih je odlučila razveseliti seksi fotosessionom kao Baka Mrazica, naravno u prikladnom crvenom outfitu.

Violinistica Bianca: 'Dobila sam ponude iz SAD-a, a povećanje grudi je bila pametna odluka...'
Violinistica Bianca: 'Dobila sam ponude iz SAD-a, a povećanje grudi je bila pametna odluka...'

Njezin suprug nije ljubomoran. Dapače, voli da se Bianca odijeva što atraktivnije. Upoznali su se u Zagrebu kad Bianca nije mogla ući u stan u Vinogradskoj, gdje je živjela. On je konobario u obližnjoj pizzeriji te je ugledao atraktivnu damu u nevolji i prišao joj da joj pomogne.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nismo uspjeli otključati stan pa smo cijelu noć pričali. Tad me je osvojio. Pjevao mi je pjesmu Gorana Karana ‘Lipa si, lipa’. Pričali smo i o duhovnosti, naravno - priča nam Bianca, koja ima mnogo uleta fanova na društvenim mrežama, ali smatra da je to zato što ne znaju da je u sretnom braku već 12 godina. Desetu godišnjicu braka ona i suprug nisu obilježili romantičnim putovanjem.

- Pjevali smo i molili se - govori Bianca. Njihov sin, koji je nedavno proslavio sedmi rođendan, od pete godine je ministrant u crkvi. Sama Bianca je do pojave korona virusa nedjeljom redovito svirala violinu u crkvi. Ističe da kad ide u crkvu, ne odijeva se tako atraktivno. Prekrije grudi dolčevitom ili kakvom zatvorenom haljinom. U crkvi se nikad ne ističe izgledom.

Biancu pogađaju komentari da je “dvolična, a služi Bogu”, koje čita o sebi na društvenim mrežama. To jedno s drugim nema veze, smatra. Čudi je što više negativnih komentara dolazi od strane žena, nego muškaraca. Ne fokusiraju se na glazbu koju radim, samo gledaju te grudi, čudi se Bianca.

U utorak je pak pozirala s violinom u ruci na Zrinjevcu, opet u atraktivnom outfitu. Ovaj put iznenadile su je gospođe koje su joj rekla da odlično izgleda. Bianca priznaje da se pomalo plaši negativnih komentara, iako je u crkvi podržavaju.

- Imam puno prijatelja svećenika na svom Facebook profilu. Pričam tako sa svojim svećenikom. On je meni kao duhovnik. Rekao mi je da kad su nastupi u pitanju, da se mogu odijevati atraktivno - govori Bianca. Kaže kako nije oduvijek isticala grudi. Iako je prije bila zadovoljna poprsjem, htjela je još veće. Tek nakon operacije povećanja grudi počela je nositi dekoltee. Dotad je više otkrivala noge jer godinama je plesala balet.

- Sad sam malo i ojačala, nakon operacije grudi dobila sam nekoliko kilograma, malo sam bila premršava ze te veće grudi - govori Bianca. Ističe da nije opsjednuta izgledom. Tek nedavno je počela piti kolagen i mazati lice hijaluronskim kremama. Ne bi išla na nove estetske zahvate. Smatra da je operacija povećanja grudiju dovoljna. Iako ima nelagodnosti zbog toga, ne bi ih smanjivala. Bianca jedva čeka Božić. Tad ona i suprug kuhaju zajedničkim snagama.

- Božić je vrijeme ljubavi i obraćenja, a mi to doba volimo provesti na okupu, posvetiti se molitvi i obitelji - zaključila je Bianca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...