Obavijesti

Show

Komentari 37

Višnjić u tuzi: Umro je liječnik koji ga je pripremao za ulogu

Višnjić u tuzi: Umro je liječnik koji ga je pripremao za ulogu
9

Doktor Jon je Gorana pretvorio u drugu osobu. Od nespretnog medvjeda, napravio je kung fu ratnika. Uvijek nam je bio spreman pomoći. Bio je pravi prijatelj, rekla je glumčeva supruga Eva

VIDEO

Goran Višnjić (45) trajno se preselio u Ameriku kada je dobio ulogu Luke Kovača u seriji 'Hitna služba'. Serija se počela prikazivati 1994., a u njoj je karijeru započinjao i George Clooney (56). 

Glumcima je stručni savjetnik na setu bio liječnik Jon Fong, s kojim se Šibenčanin i privatno sprijateljio. Fong je preminuo, a Šibenčanin je tugu izrazio i dirljivom objavom. 

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

- Prvo sam mislio da bi bilo preosobno da ovdje pišem o nečemu ovako osobnom, no imam osjećaj da bi se Jonu svidjelo. Vjerojatno bi se smijao i zezao me zbog toga. Moram priznati kako ne mogu vjerovati da više nije s nama. Ne mogu riječima opisati ovog nesebičnog čovjeka, pravog prijatelja i iznimnog učitelja - piše Višnjić koji je igrao Luku Kovača od 1999. do 2008., u čak devet sezona serije. 

8
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

Šibenčanin s američkom adresom citirao je svoju suprugu Evu (44), koja je, smatra, točno dočarala koliko mu je Fong značio.

- Moja supruga je napisala nešto što dokazuje koliki je utjecaj Jon imao na moj život. 'Učio ih je kako da se prave da su liječnici. Mog je supruga pretvorio u drugu osobu. Od nespretnog medvjeda, napravio je kung fu ratnika. Uvijek nam je bio spreman pomoći. Bio je pravi prijatelj. Jon, nedostajat ćeš nam. Mangupe, do ponovnog susreta, hvala ti na svemu  - stoji u objavi. 

Goran je dodao kako je siguran da Fonga 'gore trebaju da ih podučava i širi radost'. 

Višnjić u vatrenoj stihiji: Molite za sve pogođene ovim paklom
Višnjić u vatrenoj stihiji: Molite za sve pogođene ovim paklom

Višnjić je ostao blizak s djelom glumačke postave 'Hitne službe'. Glumica Linda Cardellini, koja je od 10. sezone utjelovila liječnicu Samanthu Taggart, zahvalila je Goranu na dirljivim riječima, jer im je svima puno značio. 

Glumac John Stamos, koji je svima najpoznatiji kao ujak Jesse u sitcomu 'Puna kuća', u 'Hitnoj službi' je pak glumio bolničara Tonyja Gatesa od 12. do posljednje, 15. sezone. 

Stamos je bivše kolege, uključujući i Višnjića, pozvao k sebi, a veselo društvo je poziralo ispred vrata bolnice u kojoj su radili likovi serije. 

Goran sa suprugom i djecom živi u Los Angelesu, koji je početkom prosinca zahvatila vatrena stihija koja je 'progutala' više od 32 tisuće hektara terena. 

- Vatra nikada nije bila ovoliko blizu gradu. Molite za sve pogođene ovim paklom - napisao je tada glumac. 

Višnjić je s Evom u braku 18 godina. Par ima djecu Tina (10), Vivien (8) i Viga (6). Sa Šibenčankom Mirelom Rupić (46) ima kćer Lanu (10).

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao