Obavijesti

Show

Komentari 42

Vištica u društvu holivudskih glumaca: Veliki su jednostavni

Vištica u društvu holivudskih glumaca: Veliki su jednostavni
6

Fotografija je u manje od 24 sata 'skupila' više od 500 lajkova, a vjerni pratitelji 'zatrpali' su društvene mreže pozitivnim komentarima: 'Svaka čast ljepotice'

VIDEO

Glumica Ornela Vištica (29) pohvalila se na svom Instagram profilu fotografijama na kojima pozira s čak tri slavna holivudska glumca među kojima su Garryjem Oldmanom, Michelom Fassbenderom i Dannyjem De Vitom. 

- Ne znam postoje li velika imena, znam kako postoje ljudi koji ponašanjem, poštovanjem, čvrstim rukovanjem, u očima drugog čovjeka postaju veliki. Gdje god bili u svijetu, čime se god bavili... Jednostavni u veličini. Veliki u jednostavnosti - napisala je glumica u opisu fotografije. 

Ornela Vistica

Fotografija je u manje od 24 sata 'skupila' više od 500 lajkova, a vjerni pratitelji 'zatrpali' su društvene mreže pozitivnim komentarima. 

- Što očekivati od takve ljepotice, pametnice, umjetnice. Baš lijepo. Čestitam - samo su neki od komentara. 

Inače, Ornela ne voli pričati o svom privatnom životu, a na društvene mreže najčešće objavljuje fotografije sa snimanja ili iz kazališta. Atraktivna Mostarka prošle godine prekinula je dvomjesečnu ljubavnu idilu s Matom Jankovićem (40), koja je počela na setu showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'. 

Prije Jankovića, glumica je bila u vezi s  RTL-ovim direktorom fotografije Igorom Zelićem koja isto nije završila 'slavno'. 

SAMI SEBI BITNI: Ovi horoskopski znakovi su najsebičniji!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu