Obavijesti

Show

Komentari 2

Vitasović je studenticu pozvao na stage pa su skupa zapjevali

Vitasović je studenticu pozvao na stage pa su skupa zapjevali
101

Studenti Filozofskog, kako im i priliči, pobunili su se protiv završetka TBF-ova nastupa pa se splitski bend vratio na bis na kojem su zapjevali 'Lud za njom'

VIDEO

Zagrebački Filozofski fakultet odavno je poznat po buntovnošću svojih studenta, a kako je krenulo, uskoro bi mogao postati poznat i po njihovu izvrsnom glazbenom ukusu te odličnoj organizaciji. Nakon pet godina pauze, u petak navečer, ili bi preciznije bilo reći u subotu ujutro, preko tisuću studenata uživalo je na Brucošijadi Filozofskog.

Sam ambijent dvorane Pauk u Studentskom domu Stjepan Radić odavao je kako se radi o brucošijadi upravo Filozofskog fakulteta jer su studenti širom nje postavili svoje transparente. Publiku su kroz cijelu večer vodile izvrsne voditeljice Anka i Irena koje su na otvorenju i same zapjevale.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
101
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

Moskau je otvorio ovu Brucošijadu Filozofskog i izveo 'Moskau Medley', presjek svojih pjesama u trajanju od sat vremena. Već je dobro znano da Moskau stvara kvalitetnu glazbu, a da su njihovi nastupi uvijek zanimljivi i drugačiji pa tako ni na Brucošijadi svog fakulteta nisu nikoga ostavili razočaranim.

Prije sljedećeg benda prof. dr. sc. Vesna Vlahović Štetić, dekanica Filozofskog fakulteta, brucoše je ohrabrila za ovu akademsku godinu, ali najavila je i uvođenje nekih promjena, kao što su e-indeksi i nova menza.

Dečki iz Fire in Caira su očekivano dobro odradili svoj nastup i još jednom pokazali kako su izrazito kvalitetan bend od kojeg se u budućnosti puno toga očekuje. Odlično su zagrijali publiku za headlinere te večeri – TBF.

Popularni splitski bend izveo je svoje poznate hitove kao što su 'Smak svita', 'Veseljko', 'Data' i druge te je tijekom sat i pol svirke cijeli Pauk bio na rubu delirija. Atmosfera je bila iznad svih očekivanja pa su se tako TBF-ovci na poziv publike vratili i na bis na kojem su zapjevali 'Lud za njom'.

Ova večer će ostati zapamćena - poručio je Mladen iz TBF-a.

Vrhunac večeri bio je, a tko drugi nego, Alen Vitasović. Nastup je istarski pjevač, koji je ove godine proslavio 35 godina karijere i 25 godina solo karijere, započeo pjesmom Sandra, koja je posvećena njegovoj supruzi.

Jedna od zaluđenih obožavateljica toliko se 'ufurala' u Alenove pjesme da ju je pjevač pozvao na pozornicu, gdje je s njim otpjevala nekoliko pjesama. Publika je uživala u njegovom nastupu, a vrhunac je naravno bila neizostavna pjesma na svakom Alenovom nastupu, njegova obrada Princeove pjesme 'Purple rain'.

Vitasović: Dora je namještena, neću sudjelovati u toj sramoti
Vitasović: Dora je namještena, neću sudjelovati u toj sramoti

Alen je također izveo i svoje najveće hitove kao što su 'Ja ne gren' i 'Ne morem bež nje'.

Znamo da se o Kuku$ima ne raspravlja, ali dečki su odlično nastavili nabrijavati atmosferu i očekivano – napravili scenu. Nastup su otvorili svojim zadnjim singlom 'Real Slavs', a na pozornici su im se pridružile i plesačice. Publika je uživala u njihovom nastupu, a Goca je u jednom trenu ostao i bez majice.

Jolly Rogersi su na kraju zakucali s malo irskog punka, a za to kakva je atmosfera vladala za vrijeme njihovog nastupa najbolje svjedoči vlakić u kojem je sudjelovao cijeli Pauk. Dečki su uživali u svirci do te mjere da se na pozornici i klečalo i ležalo, a publika ih nije željela pustiti s pozornice.

Ovogodišnja Brucošijada FFZG-a nakon duge stanke hvaljena je sa svih strana zbog odlične organizacije i uključenosti volontera. Stvorena su velika očekivanja za sljedeću godinu, a nije se jednom čulo da su za petama već etabliranoj FER-ovoj brucošijadi.

Šest kvalitetnih izvođača napunilo je Pauk i studenti su se zabavljali do jutra, a pri svemu tome se osjećalo i buntovništvo i zajedništvo Filozofskog fakulteta. Tko zna, možda su izvođači studente pripremili za neke nove borbe.

VELIKI HOROSKOP ZA PROSINAC: Bik će upoznati jednu vrlo posebnu osobu, a Rak će se fokusirati na posao - kakav će vama biti prosinac?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu