Show

Komentari 261

Vitasović nema zarade: Plačem doma, loše sam psihički i fizički

Vitasović nema zarade: Plačem doma, loše sam psihički i fizički

PATI ZA BINOM Istarski glazbenik ne želi više ležati na kauču. Želi mikrofon, bend, koncert i 500 ljudi. Iza Alena je 45 godina glazbene karijere

Doma sam u Orbanićima. Ma nisam dobro. Godinu dana nemam nikakve nastupe. Ništa nisam uspio zaraditi, plačem tu sam sa sobom, kaže nam Alen Vitasović (52).

POGLEDAJTE VIDEO: Alen Vitasović u financijskim problemima

Njegova zadnja pjesma “Oštarije su mi zaprli” odlično je prošla kod publike, no istarski glazbenik nam kaže da mu nije drago da je snimio tu pjesmu, a objasnio je i zašto.

- Pjesma je izvanredna, ali je posvećena lošoj situaciji. Iako ne pjevam tu pjesmu zbog zatvorenih oštarija, nego jer mi fali druženje s ljudima. Sad su otvorili terase u Puli i nekako ide, ali mi to nije to. Ja si piće kupim doma, popijem litru vina, nije to problem. Kafić mi treba da razgovaram s ljudima. Prošetao sam malo po Puli, ljudi su sretniji, nisu više zombiji. Iako ja osobno sam loše psihički i fizički. Želim mikrofon, i bend, i koncert, i 500 ljudi. Za ostalo me baš briga - govori nam Alen.

Ponavlja kako mu jako nedostaju druženja.

- Želim biti s ljudima, ne mogu biti sam u kući, na kauču ležati, jedan pjevač, umjetnik, ne znam što sam, patim jako - kaže Alen.

Puna mu je kapa svega, kaže.

- Želim snimati lijepe pjeme i zezati se. Ne želim se natjecati ni pobjeđivati na festivalima i dodjelama nagrada. Umoran sam od svega - govori Alen.

Posvetio se pisanju pjesama. Ima mali privatni kućni glazbeni studio i snima. Uz “Oštarije su mi zaprli”, koja je aktualni hit, na lageru ima još 15-ak pjesama, koje su uglavnom ljubavne tematike. Alen nam je svojedobno ispričao kako i dalje vjeruje u ljubav.

- Vjerujem u ljubav, da, samo ljubav je nestala. Poprilično je nestala. Što je ljubav? Ljubav prema ženi je strast. Najveća ljubav je prema djeci i obitelji - zaključio je istarski glazbenik.

Najčitaniji članci