Show

Komentari 196

'Bez prihoda sam 10 mjeseci, ne mogu primati telefonske pozive'

'Bez prihoda sam 10 mjeseci, ne mogu primati telefonske pozive'

Čak je i ova godina krenula dobro. I moje je zdravlje krenulo nabolje, baš sam bio sretan. Ovo me sada presjeklo. Teško se snalazim, rekao je nedavno Vitasović, koji sad napominje kako nema prihoda

Glazbenik Alen Vitasović (52) na društvenim mrežama progovorio je o svojoj financijskoj situaciji te napomenuo da je već deset mjeseci bez prihoda.

POGLEDAJTE VIDEO: Glazbenik Alen Vitasović već deset mjeseci bez prihoda

 

- Dragi prijatelji, budući da deset mjeseci nisam imao prihoda, znamo zbog čega, privremeno, ne mogu primati telefonske pozive. Možete ma dobiti porukama, pozivima na Viber, WhatsApp i Messenger - napisao je Vitasović. 

U srpnju je Alen za Glas Istre kao kako je od Ministarstva kulture dobio pomoć samo za ožujak i travanj jer, govori glazbeni, nemaju više sredstava.

- Neću od njih dobiti ništa za svibanj, lipanj i srpanj, a neću dobiti ništa ni ubuduće. U ovom sam mjesecu imao dogovorena tri koncerta, ali su otkazana, i to ne zato što je tako naložio Stožer, već zato što su ih odgodili organizatori, plašeći se da neće ispuniti mjere ili da neće ljudi doći. Opća je panika! Četiri mjeseca smo doma, razočarani, ne znamo kako dalje. Ja i četiri moja glazbena suradnika. A svi profesionalci koji žive od toga. Meni ministarstvo plaća radni staž i zdravstveno. Nije da sad Vitasović kuka, teško je svima… A najavljuju da će biti još gore. Pitanje je kako će svi glazbenici preživjeti jesen i zimu ako se nešto ne promjeni - rekao je ljetos Alen. 

Glazbenik ne skriva da je dobro zarađivao prethodnih godina i bio je zadovoljan svojim financijskim stanje.

- Čak je i ova godina krenula dobro. I moje je zdravlje krenulo nabolje; baš sam bio sretan. Ovo me sada presjeklo. Teško se snalazim. Ne govorim ovo samo u svoje osobno nego i u ime svojih kolega. Ne znamo što raditi i kako se organizirati - rekao je Vitasović. 

Alen je početkom prosinca objavio novu pjesmu pod nazivom 'Oštarije su mi zaprli', inspiriran epidemiološkim mjerama. 

Najčitaniji članci