Obavijesti

Show

Komentari 0

Vitomira Lončar nasmijala svoje pratitelje: 'Kad kineska beba vidi stranca onda nema pomoći'

Vitomira Lončar nasmijala svoje pratitelje: 'Kad kineska beba vidi stranca onda nema pomoći'
2

Vitomira je preselila u Kinu prije šest godina, ali priznaje da bi ostala u Hrvatskoj da je imala bolje šanse 'ostati i preživjeti'

Hrvatska glumica i doktorica znanosti  Vitomira Lončar (63) zajedno sa suprugom Ivicom Šimićem (65) zadnjih šest godina živi u kineskom gradu Xi'anu. Vitomira na društvenim mrežama redovno objavljuje crtice iz svojeg života s pratiteljima, a nedavno ih je  nasmijala simpatičnom anegdotom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Na svojem Instagram Storyju je podijelila je fotografiju na kojoj ulovila reakciju kineske bebe kada vidi bjelkinju. 

- Ono kad kineska beba vidi stranca...uvijek ista reakcija. Nema pomoći - napisala je uz fotografiju. 

Od kada živi u Kini Vitomira često objavljuje razlike u kulturi i ponašanju između Kineza i Hrvata. Nedavno je izrazila svoje čuđenje kako Kinezi i dalje nose zaštitne maske za lice čak i na visokim ljetnim temperaturama. A oni se pak njoj čude jer se usudi hodati okolo bez maske i 'nezaštićena'. 

Podsjetimo, prije šest godina je odlučila zajedno sa suprugom Ivicom preseliti i započeti novi život u dalekoj Kini. Tamo je pronašla svoj mir, ali i, kako je izjavila, dobila mogućnost rada na sebi, zbog čega o povratku u Zagreb ne razmišlja. Nedavno je priznala kako bi, da je imala bolje šanse 'ostati i preživjeti' u Hrvatskoj, vrlo vjerojatno ostala.