Obavijesti

Show

Komentari 0

Vjenčali se na koncertu Taylor Swift o kojem bruji cijeli svijet

Vjenčali se na koncertu Taylor Swift o kojem bruji cijeli svijet

Par iz SAD-a odlučio je pretvoriti svoje snove u javu i vjenčati se na koncertu omiljene pjevačice. Iskoristili su pravi trenutak, pozvali svjedoke i pročitali zavjete pred tisućama ljudi. Ujedno velika, ali i intimna proslava.

VIDEO

Jedna od najpoznatijih pjevačica na svijetu, Taylor Swift, nije od onih glazbenika koji pjevaju na vjenčanjima. No, mladenci su se prilagodili situaciji i odlučili se vjenčati druge večeri koncerata turneje 'Eras Tour'. Video vjenčanja objavili su na TikToku i nije trebalo dugo da obiđe cijeli svijet, piše Elite Daily.

René Hurtado (30) i Max Bochman (32) iz Arizone, odlučili su preskočiti vjenčanje kod matičara i vjenčati se okruženi oko 60.000 Swiftija i stvarno su bili zadovoljni kako je sve na kraju ispalo.

Ovdje pogledajte video:

@rene_hurtado Just Married 🥹 Story time coming soon! We are so tired from the excitement and are enjoying this time! @taylorswift @taylornation #glendaletstheerastour ♬ original sound - René Hurtado

- Još od prošlog ljeta govorila sam, tada zaručniku, da bih se htjela vjenčati na koncertu Taylor Swift, bez obzira kad se održavao, rekla je Hurtado.

Prvo je pomislila na to da bi se mogli zakonski vjenčati prije koncerta pa ondje imati prijem, ali prijateljica joj je dala drugačiju ideju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elite Daily (@elitedaily)

- Jednom kad je objavljen datum koncerta, sve je postalo jako realno. Prijateljica mi je predložila da bismo se jednostavno trebali vjenčati na koncertu pa smo tako i odlučili. Zašto bih se vjenčala kod matičara kad to mogu učiniti na koncertu Taylor Swift, objasnila je.

Pripreme su tekle po planu, ali nisu dovršene sve do noći prije velikog dana kad je Hurtado prisustvovala 'Eras Tour', danu jedan. Nakon tog koncerta ispisala si je sav program i zabilježila dobre trenutke. Vjenčali su se u trenutku kad je Taylor mijenjala kostim i recitirala se pjesma 'Seven'.

Ovdje saznajte više:

@rene_hurtado

Part 5: Venue Staff & Taylor’s Stage team

♬ original sound - René Hurtado

Nakon što su izmijenili zavjete, par je uživao u pjesmi 'Invisible String', iako Hurtado nije sigurna je li im to bio prvi ples.

- Bili smo prenervozni da otplešemo cijeli ples, ali smo se držali za ruke i uživali u nastupu, rekla je.

Društvo su im na vjenčanju pravili kuma, koja ih je ujedno i vjenčala i njezin dečko koji je bio svjedok i videograf. On nije bio jedini koji je snimao ceremoniju, na TikToku se pojavilo nekoliko sličnih videa, a jedan od njih je lajkala i sama Taylor Swift.

Iako im je ovo vjenčanje bilo san snova, planiraju još jedno, malo tradicionalnije. 

'Eras Tour' je apsolutni hit u SAD-u, ali i diljem svijeta gdje ljudi sanjaju o tome da ugrabe karte i slušaju svoju omiljenu pjevačicu uživo. Taylor tijekom koncerta pjeva čak 44 pjesme, a show sveukupno traje oko tri sata.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pobjeda u Superstaru Adamu je promijenila život: 'Bojao sam se da se ne osramotim na TV-u'
SLOVAČKA ZVIJEZDA

Pobjeda u Superstaru Adamu je promijenila život: 'Bojao sam se da se ne osramotim na TV-u'

Do kraja travnja otvorene su i prijave za hrvatsku verziju Superstara, koji će se prikazivati na RTL Televiziji, a pobjednik ili pobjednica showa osim ove laskave titule osvajaju i nagradu od 50.000 eura!

Zgodan, talentiran i uspješan: 'Superstar mi je promijenio život, a sad želim na Eurosong!'
ADAM PAVLOVČIN

Zgodan, talentiran i uspješan: 'Superstar mi je promijenio život, a sad želim na Eurosong!'

Do kraja travnja otvorene su i prijave za hrvatsku verziju glazbenog showa Superstar, koji će se prikazivati na RTL Televiziji, a pobjednik showa osim ove laskave titule osvaja i nagradu od 50.000 eura!
Obožavate pjevati? Evo što trebate znati kod prijave u novi glazbeni show Superstar
POKAŽITE ŠTO ZNATE

Obožavate pjevati? Evo što trebate znati kod prijave u novi glazbeni show Superstar

Superstar Croatia novi je glazbeni show, a prijave na ovo glazbeno natjecanje su aktivne! Traži se pjevačka zvijezda koja želi pokazati svoj talent publici diljem regije, pobijediti i osvojiti nagradu od 50.000 eura!