Show

Komentari 6

Vladimir Kočiš Zec tvrdi: 'Nakon cjepiva sam oslabio i boljele su me kosti, ali vjerujem znanosti'

Vladimir Kočiš Zec tvrdi: 'Nakon cjepiva sam oslabio i boljele su me kosti, ali vjerujem znanosti'

Kako tvrdi, ne bježi od priznavanja svojih godina. Bavi se sportom, planinari, ali primijetio je da je fizički pao. Ipak, ne sumnja u znanost i cijepio se protiv korone, ali i gripe, otkrio je

Glazbenik Vladimir Kočiš Zec (73) progovorio je za In Magazin o zdravstvenim problemima koji su mu se počeli pojavljivati nakon druge doze cjepiva protiv korona virusa. 

- Fizički sam pao. Odmah nakon deset dana počeo sam osjećati umor, kostobolju, bol u mišićima, a koji put se uhvatim da teže dišem - započeo je Kočiš se, koji, kako tvrdi, ne bježi od priznavanja svojih godina. 

- Bavim se sportom, planinarim, ali jedna takva drastična promjena upućuje na nešto ne baš normalno - nastavio je glazbenik. 

Cijepio se, otkriva, Pfizerom no, i nakon cijelog niza nuspojava razmišlja o trećoj dozi. 

- Možete zamisliti kada čovjek u godinu dana primi četiri različita cjepiva. Nitko ne može reći da je to normalno - rekao je Vladimir koji se sezonski cijepio i protiv gripe. 

Glazbenik, naime, vjeruje u znanost. Ne žali zbog odluke o cijepljenju. 

- Nemamo u ovoj zemlji trenutno niti jednu moralnu vertikalu, čovjeka, osobu, ženu u koju bi se mogli ugledati da nam bude svijetla vodilja kroz život. Toga nema - zaključio je. 

Ipak, ni korona ni zdravstveni problemi nisu ga zaustavili u daljnjem stvaralaštvu. Vladimir je nedavno snimio novu pjesmu 'Dunja pod jaknom', a u pripremi je i Božićni singl. 

Najčitaniji članci