Obavijesti

Show

Komentari 40

Vlašić je sisala prst do prvog osnovne, Grdović pao razred

Vlašić je sisala prst do prvog osnovne, Grdović pao razred
1

Mnogi poznati i slavni imaju puno nepoznatih detalja iz života, anegdota, navika, koje rijetko otkrivaju. Međutim, ima onih koji se rado našale pa ispričaju neobične stvari iz djetinjstva ili svakodnevice

VIDEO

Glumci, pjevači, sportaši te mnogi poznati i slavni često imaju puno nepoznatih detalja iz svojeg života, a rijetko ih otkrivaju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

03:00

Mladen Grdović 

Pjevač je priznao kako je u šestom razredu pao razred, a kako je do tada prolazio s odličnim i u glazbenoj i u osnovnoj školi, nije imao hrabrosti to priznati roditeljima. 

Zadar: Veliki koncert Mladena Grdovića povodom 40 godina karijere

- Dva mjeseca sam govorio roditeljima da idem u školu, ali sam zapravo igrao s prijateljima pikule. Kad je otac Josip to saznao, istukao me je kao psa. Ja sam iz revolta prema profesoru iz engleskog, koji me je srušio, razbio četiri prozora na školi - ispričao je Grdović.

Doležal: 'Htjela sam si povećati grudi, drago mi je što nisam...'
Doležal: 'Htjela sam si povećati grudi, drago mi je što nisam...'

Sanja Doležal

- Trenirala sam borilačke vještine i došla do smeđeg pojasa. Na jednom natjecanju sam kao 17-godišnjakinja od jednog dečka iz Dubrave dobila takve batine da tjedan dana nisam izašla iz kuće. Imala sam golemu šljivu pod okom s kojom se nisam željela nigdje pojaviti - ispričala je pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (56).

Halid Bešlić

- U vrijeme mojeg djetinjstva nije bilo nikakvih slatkiša. I voće se rijetko nalazilo doma. Znalo se dogoditi da smo kao društvo uzeli nekoliko čokoladica iz dućana, a kad bi rodile trešnje, nismo se štedjeli. Popeli bismo se na stablo i jeli. Znate kako to s djecom ide - da nije zabranjeno, ne bi bilo ni upola tako slatko - našalio se Halid. 

Koprivnica: Halid Bešlić napravio koncertni spektakl za više od 4.500 obožavatelja

Borna Ćorić

- Kad dođem na neki turnir, ako prvi dan npr. pojedem krafnu i sendvič, popijem kavu i poslije pobijedim, onda to ponavljam do kraja turnira - rekao je tenisač.


THE CANADIAN PRESS 2018-08-06

Blanka Vlašić

- Sisala sam palac do prvog osnovne! Da. Zbog toga sam poslije morala nositi aparatić za zube. Uz to, nisam mogla zaspati bez omiljene gaze (one najobičnije). Prava bi panika nastala kad bi mi je mama oprala jer nisam voljela da miriše na omekšivač. Tih sam se navika riješila doslovno preko noći. Jedan dan sam samo zaspala bez svega toga i nikad se više nisam vratila na staro - priznala je atletičarka.

Ivan Rakitić

Imam ritual prije svake utakmice. Uvijek bandažiram prvo lijevu nogu, uvijek prvo lijeva čarapa, lijevi štitnik, lijeva štucna, pa lijeva kopačka. Kad izađem na travnjak, uvijek je prvi korak desnom nogom, pa se prekrižim. Uvijek sve ide tim redom - kaže nogometaš.

Vanda Winter

- U ovih 30 godina nisam doručkovala ništa osim Čokolina - priznala je glumica.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

22:41





 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin