Obavijesti

Show

Komentari 9

Vlatka Pokos: Nije istina da sam tračala Snježanu

Vlatka Pokos: Nije istina da sam tračala Snježanu
3

U Tvornici u Zagrebu pjevači su snimali najavne spotove za Radijski festival. Vlatka kaže da nije ogovarala prijateljicu Snježanu Mehun u \\'frizeraju\\'

VIDEO

Vlatka Pokos (38) u zagrebačku je Tvornicu na snimanje najavnih spotova za Hrvatski radijski festival stigla s viklerima na glavi.
- Pa ja i po ulici hodam s viklerima - rekla je Vlatka. Strpljivo se spremala da na pozornici otpjeva pjesmu “Oči danju skrivam”. Odjenula je uske traperice koje su isticale njenu vitku liniju i crnu majicu koja je otkrivala sve - da Vlatka ne nosi grudnjak i da njene ruke nisu savršene. Pjevačici i voditeljici nošenje krznenih bundi oprostili su Prijatelji životinja jer je potpisala peticiju za zaštitu životinja od kojih se radi krzno. Oprost su uvjetovali time da Vlatka baci bunde.
- Globalno zatopljenje ide u prilog tome da više ne nosim bunde. Eto, imam kožnati kaput. Zar bih trebala nositi plastiku? - kaže Vlatka, dodajući kako nije istina da je tračala prijateljicu Snježanu Mehun u frizerskom salonu.
- Pa i prijatelji se ponekad posvađaju. To je sasvim normalna stvar - rekla je pjevačica. Na snimanje je trebala doći i Terezija Kesovija (70), ali kod kuće su je zadržali gosti iz Sarajeva, s kojima sprema koncert u tamošnjoj Zetri. Mate Bulić je otkrio da mu se za imidž brine supruga Zdravka, a da među političarima bira s kime bi pjevao, bio bi to Petar Čobanković. HRF će se održati od 29. do 31. svibnja u Opatiji. Nastupat će po 17 izvođača u dvije finalne večeri, za pop-rock i zabavnu glazbu.

GRDOVIĆ: U OPATIJI ĆU PJEVATI U MUDANTAMA
Mladen Grdović (50) u Tvornicu je došao sa suprugom Brankicom (40). Kaže da je spreman na HRF-u u Opatiji napraviti neku budalaštinu, i to s Jasminom Stavrosom. Jasmin je, kako doznajemo, smršavio 20 kg, a ne 10, kako tvrdi u medijima.
- Ma, skinut ću se u mudante - najavio je Grdović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...