Obavijesti

Show

Komentari 132

Vlatka Pokos zaljubljena je u bivšeg ličkog manekena Ivicu

Vlatka Pokos zaljubljena je u bivšeg ličkog manekena Ivicu
6

Inženjer Ivica Biljan Vlatku Pokos upoznao je na večeri kod zajedničkih prijatelja početkom ove godine u Zagrebu i to je jednostavno bila ljubav na prvi pogled

VIDEO

On je naočit, lijep i zelenook. Bivši je fotomodel, a danas inženjer u uspješnoj kanadskoj tvrtki. Zove se Ivica Biljan, ima 46 godina i iza sebe ima brak. Vlatku Pokos (45) upoznao je na večeri kod zajedničkih prijatelja početkom ove godine u Zagrebu i to je jednostavno bila ljubav na prvi pogled.

Ivica se vratio u Kanadu, ali je nastavio romansu s Vlatkom, čuli su se mobitelom, razgovarali su na društvenim mrežama pa su se dogovorili da ga ona posjeti u Kanadi. Otputovala je tamo prije mjesec i pol dana te, po svemu sudeći, zajednički provedeno vrijeme učvrstilo je njihovu vezu.

Ivičini roditelji su rodom iz Like. Biljani su iz Gospića krenuli u Kanadu prije četrdesetak godina pa je Ivica tamo krenuo i u školu. Kao tinejdžera, zbog atraktivnog izgleda, zapazili su ga modni agenti i ubrzo se vratio u Europu. Živio je godinama u Milanu, gdje je za život zarađivao kao maneken i dospio u sam vrh modne industrije radeći za mnoge poznate brendove i dizajnere. U Italiji je i upoznao prvu suprugu s kojom ima dvoje djece. S vremenom brak se raspao pa se Ivica vratio u Toronto. Danas živi u Stoney Creeku u Hamiltonu, pedesetak kilometara jugozapadno od Toronta. Gradić je smješten na obali jezera Ontario pa su Vlatka i Ivica desetak dana u svibnju proveli uživajući u šetnjama. Naime, odlučili su da će prve zajedničke tjedne radije provesti u Kanadi da ih u Hrvatskoj ne proganjaju paparazzi. Nakon što je veza prošla prvi test, Ivica je odlučio uzvratiti posjet Vlatki. Ovih dana je došao u Zagreb, a planira posjetiti i svoj rodni kraj. Biljanova obitelj brine i o rodnoj kući Nikole Tesle u Smiljanu, koja je prije devet godina pretvorena u Memorijalni centar. 

Ovo je prva Vlatkina ozbiljna veza nakon gotovo sedam godina. Zadnji put je ljubila osam godina mlađeg vlasnika paintball kluba, Zagrepčanina Željka Radolfija, bratića pjevača Davora. Prije toga je bila u braku s 27 godina starijim umirovljenikom Josipom Radeljakom Dikanom. Kad je devedesetih počela karijeru kao pjevačica, hodala je s vršnjakom Antoniom da Silvom, s kojim je bila u vezi pet godina, a nakon toga je sedam godina provela sa zagrebačkim poduzetnikom Zlatkom Maletićem. Njega je tužila na Općinskom sudu jer je željela da se ta veza proglasi izvanbračnom zajednicom kako bi ostvarila imovinska prava, ali to nije uspjela dokazati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu