Obavijesti

Show

Komentari 8

Vlatku Pokos na otvorenju kasina napala papiga

Vlatku Pokos na otvorenju kasina napala papiga
1

Papigi staroj tri mjeseca toliko se svidjelo kod Vlatke da je htjela ostati. Vlatka Pokos bila je voditeljica na otvorenju kasina u Zagrebu

VIDEO

Na otvorenju kasina u zagrebačkom hotelu Westin posebni gosti trebali su biti Fabrizio Corona i njegova bivša supruga Nina Morić. Kako se oni nisu pojavili, svjetla reflektora otela je - papiga. Nepozvana gošća “bacila je oko” na voditeljicu i zvijezdu večeri Vlatku Pokos (37).
- Gospođica kojoj sam, na žalost, zaboravila ime, ima papigicu staru tri mjeseca. Uvijek je vodi sa sobom. Stavi je pod jaknu i nosi. Tako ju je donijela i na otvorenje kasina - objasnila je Vlatka Pokos. Gospođica je pokazala svoju papigicu Vlatki, a šarenoj ptičici se svidjela nova prijateljica pa joj se zavukla ispod haljine.
- Zezali su me da napada moj dekolte - kroz smijeh je komentirala Vlatka Pokos, koja kaže da joj se papiga jako svidjela.
- Oduvijek volim životinje. Nemam nikakvog kućnog ljubimca jer živim sama i bilo bi mi komplicirano da nekog moram moliti da ga pričuva - rekla je Vlatka, koja posljednjih dana intenzivno traga za stanom koji bi kupila.
- Definitivno sam odlučila kupiti stan. Već sam pogledala nekoliko stanova. Potpuno sam se posvetila tome. Želim pronaći stan koji će mi po svemu odgovarati - rekla je vesela Vlatka. Na otvaranju su bile i Aleksandra Grdić, Ivana Ergić te Mija Šlogar, koje su ondje bile u ulozi hostesa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl