Obavijesti

Show

Komentari 36

Vodila je s Davorom Meštrom, a sada će s 40 biti manekenka

Vodila je s Davorom Meštrom, a sada će s 40 biti manekenka
5

Voditeljica ‘Dobro jutro, Hrvatska’ zasitila se novinarstva, u četrdesetoj godini pronašla se u manekenstvu, nakon snimanja najdraže joj je osladiti se čvarcima, a u budućnosti se želi okušati u znanosti na sveučilištu

VIDEO

Želim pokrenuti revoluciju, zato sam pristala stati pred objektiv, a najzabavniji dio je taj što me nitko nije prepoznao, rekla je Marina Medved Pulić (40). Voditeljica na javnoj televiziji uglavnom vodi obiteljske, obrazovne i informativne emisije, a u svojim četrdesetim godinama pronašla se u manekenstvu.

- Prijateljica me pitala bi li htjela pozirati za njezin brend i tako sam upala u modeling. Nije isključeno da to neću ponoviti - objasnila je Marina, koja nakon 18 godina rada na televiziji planira zauvijek napustiti novinarsku karijeru.

- Došlo je vrijeme da se oprostim od toga. Prije je postojala velika motivacija i žar, ali s tim razdobljem je sada gotovo - izjavila je Medved, koja se, osim modelinga, želi okušati i u znanosti.

Zaštitno lice javne televizije uglavnom vodi obiteljske, obrazovne i informativne emisije, tijelo joj je prekriveno tetovažama, pa iskače od ‘strogih’ normi i pravila javne televizije
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U daljnjoj budućnosti se vidim na sveučilištu, zapravo želim ponovno učiti. No što ću raditi između televizije i znanosti, to ćete tek doznati - rekla je. Na fotografijama na kojima je pozirala je doslovno neprepoznatljiva. Kolege s televizije nisu shvatili da se radi o njoj sve dok se nisu malo bolje zagledali.

- Modeling je moje slobodno vrijeme, od televizije sam dobila odobrenje jer nigdje nisam potpisana kao voditeljica, a i u krajnjem slučaju, nitko me nije ni prepoznao - objasnila je Pulić. Kao manekenki jedino joj je problem hrana. Ne smije jesti ništa prije snimanja, ali su je zato poslije snimanja čekali čvarci.

- Moj Instagram profil je moj ispušni ventil. Tamo ne piše ni gdje radim i ondje sam uglavnom samo ja i eventualno neke situacije koje jako obilježe moj život - priznala je novinarka. Od početka rada na televiziji dugo se borila s “vjetrenjačama” kako bi je napokon ozbiljno shvatili.

marina

- Ja sam tamo bila volonterski, mala koja nosi kavu, kolegicama radim stenograme, odlazim na snimanja gledati iskusnije kolegice kako rade... Trnovit put, ali isplativ - ispričala je voditeljica. 

Javnost ju je primijetila u većoj mjeri tek kad je napravila “skandal” na javnoj televiziji. Naime, Marina je u emisiji ugostila novinara-istražitelja Igora Vukića koji je izjavio da je Jasenovac bio radni logor u kojem nije bilo masovnih ubojstava. Kao voditeljica te emisije nije reagirala na njegove izjave pa ju je većina ljudi zbog toga osudila i kritizirala.

- Ja sam svoju priču s Jasenovcem napisala u svom obraćanju preko pisma javnosti i medijima. Od toga trenutka meni je stvarno svejedno više tko je, kako i zašto što shvatio. Ja sam završila svoju priču - priznala je Medved Pulić.  Nakon što je rodila sina Josipa (4) odlučila je biti potpuno svoja. Više se nije pokušavala svima svidjeti.

Iako je ugasila Facebook, na Instagram profilu objavljuje fotografije sa snimanja; s uskoro bivšim kolegama Davorom Meštrom i Danijelom Trbović

- Kad mi se dijete rodilo, otišao mi je i taj zadnji filtar koji sam nosila. Sad sam bez dlake na jeziku, a kolege su mi priznali da mi nikad nije uspjelo svima se svidjeti jer ja jednostavno ne mogu biti ljupka osoba - rekla je Marina. Kao novinarka sa skoro 20 godina iskustva nikad nije imala priliku napraviti emisiju samo za svoj gušt, a danas joj to ne pada na pamet.

- Da su me pitali to prije pet godina, rekla bih otkačeni kviz, ali sad sam u zadnje četiri godine zapravo napravila sve što sam htjela. Uostalom sad sam tamo gdje trebam biti, fokusa više nemam, vrijeme je za ‘bye bye’ - izjavila je. Za sada istražuje kojim smjerom će se kretati njezina karijera nakon televizije, a kaže kako je i pisanje jedna od opcija.

- Vjerujem u ono što je ispravno. Kada jednog dana objavim knjigu, onda ću tamo napisati baš sve - rekla je.

VIDI OVO! Od škorpiona ćete u svađi dobiti u glavu, a bikovi su strpljivi.

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu