Obavijesti

Show

Komentari 27

Vodimo te na Zrće: Avantura života je tek jedan klik daleko!

Vodimo te na Zrće: Avantura života je tek jedan klik daleko!
1

Postanite najveći zavodnik u Hrvatskoj uz stručno vodstvo našeg iskusnog Mentora, koji će vas do laskave titule voditi svojim isprobanim savjetima. Imate li hrabrosti?

VIDEO

Svi mi znamo barem jednog muškarca koji oduvijek ima sreće sa ženama. No je li u pitanju samo sreća ili postoji i nešto više od toga? Muško-ženski odnosi oduvijek su golicali maštu, a mi ćemo ovaj put pokušati doći do odgovora: Što to žene privlači kod muškaraca? Postoji li neki univerzalni pristup koji pali u većini slučajeva? Koliko je bitan izgled muškarca u odnosu na priču koju ''prodaje''? Može li se humorom osvojiti ženu svog života ili je dovoljan samo novac? 

Uspješni ste sa ženama ili želite naučiti kako postati pravi srcolomac?

24sata i Opel Adam vam omogućuju da se upustite u avanturu života i postanete najbolji zavodnici koje je Hrvatska ikad vidjela. Budite vi taj iz priče Mile Elegović! Provedite sedam nezaboravnih dana u centru zabave u Hrvatskoj! Prijavite se na naš natječaj! Tražimo dva muškarca (18+), koji će kao kandidati 24sata i Opel Adama našim čitateljima dočarati atmosferu sa Zrća, a ujedno i pokazati/naučiti kako uspješno prilaziti ženama. Ispunite obrazac i prijavite se ovdje sami ili s prijateljem. Uploadajte svoje fotke i napišite zašto baš vas trebamo izabrati za ovu avanturu. Prijave traju do 28.06.2013. u ponoć, a imena dvoje sretnih dobitnika objaviti ćemo 05.07.2013. Pravila natječaja pogledajte ovdje.

Što vas sve čeka?

Mjesto polaska je Zagreb, a kreće se 08.07.2013. Na raspolaganje ćete dobiti novi Opel Adam kojim ćete se zajedno s timom 24sata dovesti do Novalje. Nagrada uključuje korištenje novog Opel Adama u razdoblju od tjedan dana s plaćenim gorivom i cestarinama, smještaj u apartmanu u Novalji i darove iznenađenja.

Bez obzira jeste li uspješni sa ženama ili to tek želite postati, vrijeme je da svi zajedno vidimo kako različiti pristupi funkcioniraju u praksi, a da bi vam cijeli postupak bio lakši, na raspolaganju će vam stajati naš Mentor. Mentor je zgodan i uspješan muškarac koji slovi za jednog od najuspješnijih zavodnika na ovim prostorima. On će vas usmjeravati tijekom projekta i objašnjavati vam kakav pristup najbolje pali. Također,  zadavat će vam i zabavne zadatke koje ćete morati ispuniti tijekom tjedan dana. Tko će biti Mentor saznajte redovito prateći portal www.24sata.hr.

Pobjednici natječaja će s putovanja putem bloga s fotografijama izvještavati čitatelje o svojim doživljajima. Snimat će se i kratke epizode u kojima će pobjednici natječaja imati glavnu ulogu, a koje će čitatelji moći pratiti ekskluzivno na 24sata.hr i 24sataTV-u. 

Avanturu života omogućuju vam Opel Adam i Iskon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Firma Doris Pinčić ostala je na jednom zaposlenom, pogledajte koliko je zaradila prošle godine
OMILJENA VODITELJICA

Firma Doris Pinčić ostala je na jednom zaposlenom, pogledajte koliko je zaradila prošle godine

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović ima i vlastitu tvrtku 'DPR', a koja je prema najnovijim podacima FINA-e 2023. završila s dobiti. No, osim što je pao broj zaposlenika, pala je i ukupna dobit same tvrtke

Nikolina Pišek opet u problemu! 'Lagali su me, rekli su da će sve biti u redu. Ne vjerujte nikom...'
O SELIDBI U LUKSUZNU VILU

Nikolina Pišek opet u problemu! 'Lagali su me, rekli su da će sve biti u redu. Ne vjerujte nikom...'

Voditeljica je vilu kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, a vrijedna je 1.7 milijuna eura
Luksuz nije samo za strance: Evo koliko su naše zvijezde plaćale za svadbe! Nisu svi ostali skupa
NEMA ŠTEDNJE KAD SE SLAVI

Luksuz nije samo za strance: Evo koliko su naše zvijezde plaćale za svadbe! Nisu svi ostali skupa

Plus+ Nikolini Pišek su na svadbu dolazili privatnim avionom, Maja Šuput i Franka Batelić su prostor platile više nego Stewart tvrđavu, a sa Severinom je u Beogradu slavilo 500 ljudi