Show

Komentari 4

Voditelj pokušavao oponašati Staniju pa oduševio pratitelje

Voditelj pokušavao oponašati Staniju pa oduševio pratitelje

Koliko je zapravo teško napraviti fotografije poput poznate srpske starlete, pokazao je voditelj Ognjen Amidžić i nasmijao svojim imitacijama Stanije brojne pratitelje

Voditelj srpskog showa 'Ami G Show', Ognjen Amidžić (45), pokušao je oponašati Staniju Dobrojević (36) na fotografijama i svojim pozama oduševio pratitelje na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pretjera li Stanija ponekad?Naime, tijekom večernje emisije u kojoj je gostovala poznata starleta, Ognjen je priznao Staniji da ga posebno oduševljava njezin Instagram profil.

- Te tvoje fotografije, koliko to ima lajkova. - rekao je voditelj te upitao starletu koliko joj je potrebno vremena da napravi samo jednu fotografiju.

Priznala je da fotografije najčešće uslika mobilnim uređajem u kratkom vremenu, a tada je uslijedilo Ognjenovo priznanje.

- Ja sam probao napraviti iste fotografije kao Stanije i sada me zanima koliko ja mogu skupiti lajkova - rekao je kroz smijeh ovaj voditelj te nadodao kako je dao sve od sebe da izgleda baš poput poznate starlete.

Četiri fotografije, ispod kojih se Ognjen zahvalio na suradnji za fotografiranje spektakla, skupile su više od 20 tisuća lajkova, a Ognjenove imitacije nasmijale su njegove pratitelje.

- Nasmijao si me za sve pare - glasio je jedan od komentara, a i drugi pratitelji nastavili su hvaliti Ognjena.

- Bolje izgledaš od nje. To se tako radi, pokaži joj - rekli su.Međutim, nisu svi bili oduševljeni Ognjenovim pozama, pa su uslijedili i negativni komentari.

- Nažalost i ovaj čovjek je pukao - rekao je jedan od pratitelja.

- Ognjen primio cjepivo pa je poludio - nastavio je drugi. 

U istoj je emisija, srpska starleta i bivša natjecateljica kontroverznog reality showa 'Zadruga', koja svako malo oduševi svoje pratitelje na Instagramu golišavim fotografijama, priznala kako bi se prije odrekla diplome nego stražnjice i grudi.

Najčitaniji članci