Obavijesti

Show

Komentari 106

Voditelji progovorili: Shrvani smo, želimo se ispričati obitelji

Voditelji progovorili: Shrvani smo, želimo se ispričati obitelji
4

Voditelji Mel Graig i Michael Christian potreseni su govorili o pozivu kraljevskoj bolnici nakon čega je uslijedila vijest o samoubojstvu medicinske sestre

VIDEO

Australska radijska voditeljica Mel Greig koja je s kolegom zvala bolnicu i predstavila se kao kraljica Elizabeta da bi doznala informacije o trudnoj Kate Middleton, progovorila je u ponedjeljak na australskoj televiziji Seven Network o samoubojstvu medicinske sestre koja je odgovorila na poziv, piše Telegraph.

O tragediji je govorila u suzama i naglasila kako se želi ispričati obitelji bolničarke. 

- Neprestano mislim na njih. Prvo sam se pitala ima li djecu. Nadam se da će ovo izdržati - rekla je voditeljica. Naglasila je kako je sve bila samo šala. 

- Naši naglasci nisu ni približno britanski, nismo mislili da će 'proći'. Toga smo se sjetili s mišlju kako su stotine ljudi prije nas probale isto. Očekivali smo da će nam poklopiti slušalicu - rekla je Mel. 

Njezin kolega Michael Christian rekao je kako je slomljen nakon vijesti o samoubojstvu bolničarke.

- Preneražen sam, slomljen, utučen i izražavam najdublju sućut obitelji i prijateljima - rekao je.

Radio 2Day FM u ponedjeljak je objavio kako su pet puta pokušali kontaktirati bolnicu kako bi razgovarali o snimci prije objave. U kompaniji Southern Cross, koji posjeduje brojne medije u Australiji, odlučili su do nove uredbe zabraniti sve šale. Ukinuli su i spornu emisiju Hot 30.

Medicinska sestra Jacintha Saldanha, koja je nasjela na telefonski poziv dvoje australskih radijskih voditelja koji su željeli saznati novosti o zdravstvenom stanju Kate Middleton, nađena je mrtva u petak. Mediji su naveli da si je sama oduzela život. Saldanha, podrijetlom Indijka, je prva odgovorila na poziv glasa koji se predstavio kao kraljica Elizabeta i preusmjerila ga drugoj sestri koja je potom dala podatke o zdravstvenom stanju trudne Kate.

Objavili fotografiju krive žene

Slučaj oko medicinske sestre ne prestaje izazvati zanimanje javnosti. Naime, žena imena Jacintha Saldanha (53) ostala je u šoku nakon što se u medijima počela pojavljivati njezina fotografija koju su novinari uzeli s Facebook profila. Zbog istog imena i prezimena kao 46-godišnja medicinska sestra koja je počinila samoubojstvo nakon poziva australskih radijskih voditelja, njezina imenjakinja počela se pojavljivati na naslovnicama novina. 

- Bila sam jako uznemirena zbog fotografije, a zvali su me više od 300 puta. Najmanje 10 lokalnih tv postaja objavilo je moju sliku, a nakon što sam ih nazvala i zamolila ih da to više ne čine, objavili su je i sutradan - rekla je. 

Nije vidjela izlaz, te je na Facebooku objavila status tvrdeći da je živa.

- Svim prekrasnim ljudima diljem svijeta, živa sam iako mnogi mediji tvrde suprotno - napisala je, a status je 'lajkalo' više 1100 ljudi. 

Dodala je kako je prijatelji i obitelj nagovaraju da tuži medije, piše Daily Telegraph

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište