Show

Komentari 16

Voditeljica ismijavala urođenu manu Phoenixa: Javnost ljuta

Voditeljica ismijavala urođenu manu Phoenixa: Javnost ljuta

Na kraju se na Twitteru ispričala zbog okrutnih komentara na račun glumca. Obećala je i donirati novac za operacije kako bi pomogla obiteljima koje se bore s ovim stanjem

Voditeljica Wendy Williams (55), jedna od popularnijih radijskih i televizijskih zvijezda u Americi, ponašanjem u svom talk showu 'The Wendy Williams Show', koji se emitira od 2008., razbjesnila je gledatelje. Ismijavala je urođenu manu glumca Joaquina Phoenixa (45). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prodorne ga oči čine privlačnim, ali istodobno izgleda i prilično čudno s tim ožiljkom na gornjoj usni. Kako se to zove? Je li zečja usna, rascjep usne i nepca? - upitala je Williams. Pri tome je izvela grimasu i sve prikazala na sebi. 

- Njezini postupci su grozni, neprihvatljivi i uvredljivi te javno pozivaju na maltretiranje - napisao je sportaš na Twitteru, a nedugo poslije njega na Wendy Williams obrušila se i pjevačica Cher (73).

- Sva ta djeca veći dio svojih života osjećaju strah, ali bore se i ne gube nadu da će jednoga dana i oni izgledati normalno... Wendy, srami se! Tko si ti uopće? Treba ti dati otkaz - poručila je Cher, koja godinama volontira za američku udrugu koja se brine za djecu s kraniofacijalnim disformijama.

Sama Williams na kraju se na Twitteru ispričala zbog okrutnih komentara na račun Joaquina Phoenixa. Obećala je i donirati novac za operacije kako bi pomogla obiteljima koje se bore s ovim stanjem.

44th Toronto International Film Festival

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci