Show

Komentari 7

Voditeljica podijelila bizarnu fotografiju u čast dana joge

Voditeljica podijelila bizarnu fotografiju u čast dana joge

Naša voditeljica otkrila je kako održava svoju vitku figuru, a usput svima poželjela sretan Međunarodni dan joge. Osim joge, nedavno je podijelila i detalje o svojem ljubavnom životu, koji inače zadržava za sebe

Voditeljica Fani Stipković (39) podijelila je fotografiju na kojoj se vidi kako visi naopačke sa stropa. Kao priliku je navela Međunarodni dan joge.

- Ne možeš uvijek kontrolirati što se događa izvana, ali uvijek možeš kontrolirati što se događa iznutra - napisala je Fani.

Ta izjava mogla bi se odnositi i na po život opasno otrovanje s hranom koje je preživjela pred osam godina, a tek nedavno otkrila za Večernji list. Stipković boluje od Chronove bolesti, a obično trovanje hrane rezultiralo je otkazivanjem organa. Bilo je toliko loše da su je liječnici savjetovali da odustane od karijere, a posebice od svih težih fizičkih aktivnosti.

Međutim, Fani se nastavila baviti jogom i kaže kako se sve svodi na zdrav život i vjerovanje samome sebi.

- Mislim da svatko najbolje poznaje sebe i ako dobro upoznate svoje tijelo i um, možete biti najbolji doktor, psiholog i prijatelj sam sebi - izjavila je.

Također je priznala kako, osim što je zdrava, ima i sreće u ljubavi te je u vezi. Nije htjela otkriti tko joj je dečko, ali je rekla kako su se upoznati putem posla.

Najčitaniji članci