Show

Komentari 222

Voditeljica Tatjana Jurić je prekinula s Ivanom Zubakom?

Voditeljica Tatjana Jurić je prekinula s Ivanom Zubakom?

PUKLA LJUBAV Voditeljica je s članom uprave Auto Zubaka bila od 2016. i upoznala ga s obitelji, a par se često moglo vidjeti u šetnji Zagrebom

Par je prvi put javno izmjenjivao nježnosti u listopadu prošle godine na utakmici Slovenije i Hrvatske. Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić (35) i član uprave Auto Zubaka, Ivan Zubak (33), navodno su prekinuli ljubavnu vezu.

- Najvećim uspjehom smatram pronaći formulu dobrog balansiranja između poslovnog i privatnog. Stoga mislim da će moje najveće postignuće, jednoga dana kad zasnujem obitelj, biti ako uspijem život posložiti tako da ni posao ni obitelj ne trpe ni u kojem pogledu - rekao je Zubak. Sin najmoćnijeg hrvatskog trgovca automobilima u vezi s voditeljicom bio je od 2016. godine.

Jurić ga je navodno upoznala i sa svojom obitelji, a često ih se moglo vidjeti u romantičnim šetnjama središtem Zagreba. Tatjana do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive. Voditeljica je prije Zubaka bila u vezi s Mirjanom Vlahovićem, kojeg je poznavala još od srednje škole. Iako je Jurić rekla da su spremni i za brak, par se u prijateljskim odnosima razišao nakon tri godine. Jurić trenutačno prolazi kroz teške dane jer je početkom veljače izgubila majku Dragicu koja je bolovala od Alzheimera. 

Prvi javni dečko voditeljice bio je nogometaš Vedran Ješe (37), a par je višegodišnju vezu prekinuo 2007. zbog udaljenosti, iako su tada pričali o vjenčanju. Nogometaš je Tatjanu prosio nekoliko puta no ona ga je, navodno, redovito odbijala jer se nije željela vezati za muškarca s kojim ne živi u istom gradu, niti su postoje naznake da bi se to moglo realizirati.

Jurić je nakon njega bila sa sportskim menadžerom Nikkyjem Vuksanom (40) te glumcem Ivanom Hercegom (36)

Najčitaniji članci