Obavijesti

Show

Komentari 23

Voji Šiljku potres uništio stan: 'U njemu je bio naš cijeli život'

Voji Šiljku potres uništio stan: 'U njemu je bio naš cijeli život'
12

Sada s vremena na vrijeme 'kao lopovi' svi mi koji smo morali iseliti ulazimo u te naše stanove kojima prijeti novo urušavanje, uzimamo što nam je ostalo kako bismo to ponijeli kao uspomenu i potrebu, rekao je

VIDEO

Veliki potres koji je zadesio Zagreb prije nešto više od mjesec dana oštetio je brojne domove. Elementarnu nepogodu nisu izbjegli ni brojni celebrityji, a nastradao je i stan legendarnog novinara Voje Šiljka (78).

- Najzločestiji um nije mogao zamisliti da će nas istodobno s koronom zadesiti i zemljotres. Među stradalnicima smo moja supruga i ja. Pola stoljeća bili smo u stanu u blizini Britanskog trga. Nismo taj stan dobili ni od komunista ni od kapitalista, sami smo ga kupili i uredili. I tu je bio cijeli naš život. Sve je to nestalo u trenu - ispričao je za Večernji list.

- Sada s vremena na vrijeme 'kao lopovi' svi mi koji smo morali iseliti ulazimo u te naše stanove kojima prijeti novo urušavanje, uzimamo što nam je ostalo kako bismo to ponijeli kao uspomenu i potrebu - dodao je.

Otkrio je i gdje su se on i supruga smjestili.

- Naravno, primila nas je u svoj dom naša kći Lea, a kako je njen stan jako mali, naša sjajna prijateljica Nera dala nam je na korištenje svoj stan. Beskrajno smo zahvalni. Stan je mali, jako lijep, ali nije naš i ne znamo do kada ćemo moći biti u njemu - rekao je.

Bojana pokazala oštećenje od potresa: Muž krpa s majstorom
Bojana pokazala oštećenje od potresa: Muž krpa s majstorom

Kaže kako istinski suosjeća sa svima koji su u ovakvoj situaciji u kojoj se nalazi njegova obitelj. Smatra da bi prije svega trebalo pomoći ljudima.

- Znate, mene često nazivaju 'legendom i bardom' novinarstva. Hvala im, lijepo je to čuti i velika je to čast, ali meni je u ovom trenutku bitniji krov nad glavom - zaključio je Vojo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu