Obavijesti

Show

Komentari 9

Volim Šuputicu, kremšnite i ćevape, želim ići na Euroviziju!

Volim Šuputicu, kremšnite i ćevape, želim ići na Euroviziju!
3

Volim ‘old school’ pjevače poput Tome Zdravkovića, Zlatka Pejakovića, Kiće Slabinca i Šabana Šaulića, priča nam Ron Holsey, koji je osvojio žiri na audicijskoj emisiji svojom izvedbom "Ove noći jedna žena"...

VIDEO

Prvi put sam došao u Hrvatsku 2018. godine i odmah sam se zaljubio. U Splitu mi je bilo divno, jedrio sam do Hvara i otišao na kajak na Cetinu, priča nam u jednom glasu Amerikanac Ron Holsey (38), koji je osvojio hrvatsku publiku svojom izvedbom Pejakovićeve “Ove noći jedna žena” Taj nastup osigurao mu je plasman u polufinale, pa je Ron ‘skoknuo’ iz Los Angelesa do Zagreba.

- Volim ‘old school’ pjevače poput Tome Zdravkovića, Zlatka Pejakovića, Kiće Slabinca i Šabana Šaulića. Za nastup sam pripremio jedan klasik iz 70-ih, ali neka bude iznenađenje - kaže nam dobro raspoloženi Ron. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:19

Kod kuće, natrag u Americi, radi kao pisac za dječje emisije. Zbog rada na “Sesame streetu” bio je dio ekipe koja je osvojila Emmyja, ali glazba je njegova najveća ljubav:

- Zaljubljen sam u balkasnku glazbu i izvodim je za svoje prijatelje u SAD-u. Svi kažu da im je jako zanimljiva, a pjevam i kad me pozovu na skupove balkanaca po Americi - kaže Holsey. Ali osim glazbe, Ron obožava sve što ima veze s Hrvatskom i okolnom regijom.

- Zapanjen sam ljepotom vaše zemlje, s tim koliku su ljudi prijateljski nastrojeni, a i vi ste puno opušteniji od Amerikanaca. I klima je fantastična - kaže nam simpatični Holsey, koji je oduševljen i gastronomskom ponudom.

- Nedavno sam u Samoboru otkrio jedan vaš specijalitet - kremšnite. Divne su. A ne mogu ne spomenuti ni ćevape - nastavlja nas hvaliti svestrani Holsey. Iako su mu, kako je rekao, svi jako simpatični, ipak je uspio izdvojiti jednog člana žirija.

- Volim Maju Šuput! Baš je nekako ‘friendly’ i šarmantna te ima sjajnu interakciju s natjecateljima - dodaje Ron, kojeg smo zamolil da nam usporedi Hrvatice i Amerikanke. 

- Hrvatice su, kao i mnoge cure iz SAD-a, pristojne, lijepe i inteligentne. Sviđa mi se kako se ovdje više cijeni kultura, i tradicija i kako se njeguje bliski odnos s obitelji - kaže Ron, koji ne bi imao nikakav problem nastupati kao naš predstavnik na Eurosongu.

- To bi za mene bila apsolutna čast i zadovoljstvo - kaže za kraj.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu