Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Vratili se stari farmeri: Plesali i slavili zadnje tjedne na imanju

No, ovaj posljednji tjedan boravka na farmi bit će ipak nešto drugačiji. Za farmerskim stolom ponovo je sjelo svih 18 farmera koji će idućih tjedan dana s farmerima boraviti na farmi

Foto: nova tv
30 komentara

Farma je danas izgledala kao pravi mravinjak. Došao je dan proslave i trenutak kada su farmeri svojim gostima održali priredbu koju su pripremali proteklih dana.

- Evo danas su nam došli gosti iz Mađarske, Češke i Slovenije. Strašno sa ponosan na ove svoje farmere. I sam na sebe! - zadovoljan je bio Joža. Predstavnici mađarskih, čeških i slovenskih nacionalnih manjina farmerima su predstavili svoje najpoznatije proizvode te krenuli u obilazak.

Foto: nova tv

Maja je gostima prezentirala preradu lana.

- Ozren mi je uskočio i mislim da smo predstavili taj lan kako treba! - rekla je Maja i dodala kako se posebno osjeća u narodnoj nošnji. Majstor mlina Jurica pokazao je gostima kako se nekada proizvodilo brašno, a na tkalačkom stanu dočekala ih je Matea sa svojom prezentacijom izrade tepiha.

Dijelove narodne nošnje na pozornici je gostima prezentirala Maja, a potom je krenula priredba farmera s pjesmama „Zvjezdice Danice“ i „Kolovođa“ popraćene plesom.

- Dosta je silikona i komercijalnih stvari. Treba nam nešto ovakvo, normalno i prirodno. Narodno i tradicionalno! - oduševljen je trgovački putnik. Nakon priredbe šefica kuhinje Anica upoznala je goste sa sljedovima tradicionalnih moslavačkih jela. Nakon priredbe farmere i goste je dočekalo jedno lijepo iznenađenje. Na pozornicu se popela pjevačica Mia Dimšić.

Foto: nova tv

- Konačno je sve onako kako treba biti. Sve smo odradili vrhunski - zadovoljno je zaključila Anica. Trudom i radom farmera zadovoljni su svi, a osobito gastronomkinja Ivanka, voditeljica KUD-a Sanja, mentor Joža i načelnik koji je obećao farmerima kako će im lijepa svota dukata sjesti na njihov račun, a svotu će farmeri znati tek u finalu.

Foto: nova tv

No, ovaj posljednji tjedan boravka na farmi bit će ipak nešto drugačiji. Za farmerskim stolom ponovo je sjelo svih 18 farmera koji će idućih tjedan dana s farmerima boraviti na farmi. Oduševljenje svih farmera bilo je na vrhuncu, a najsretniji bio je ipak Saša koji je ponovo vidio Editu. Hoće li se finalnom tjednu zakopati neke ratne sjekire i zavladati sloga, ostaje nam za doznati!

FINALNI TJEDAN Srećko predao dvoboj i otišao s Farme: 'Dječice, držite mi se'

 

Naši partneri pišu
Message