Show

Komentari 20

Vrban se sunča na Maldivima, a Mehun ispija koktele u Aziji...

Vrban se sunča na Maldivima, a Mehun ispija koktele u Aziji...

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika mnogi pakiraju kofere kako bi požurili na omiljeno skijalište. Međutim, neki zimsku idilu radije zamjene egzotičnim krajevima pa žure na plažu

Dok većina Hrvata užurbano pakira kofere kako bi nakon novogodišnjih praznika krenuli na put najpopularnijih skijališta kako bi uživali u zimskim blagodatima, neki pak više vole toplije krajeve. Neki od poznatih Hrvata tako uživaju u egzotičnim krajevima, sunčaju se, piju koktele, brčkaju u moru...

POGLEDAJTE VIDEO:

Tek nekoliko palmi i pijesak u fokusu je fotografije kojom se putovanjem u toplije krajeve pohvalila dizajnerica Ljupka Gojić Mikić (37). Sa suprugom Mihaelom Mikićem (40) i kćerima Janom Siennom i Milom Amelie otišla je na odmor. 

Godinu dana provela je brinući o svom modnom brendu 'Jolie Petit by Ljupka Gojić', ali i slastičarnici koju je otvorila. Kao mjesto za odmor od poslovnih obaveza, umjesto snježnih padina, izabrala je toplije krajeve. 

Osim Ljupke, arhitekt i kolumnist Ante Vrban također je 'pobjegao' u toplije krajeve. Nova godina mu je dobro započela, s obzirom na to da već nekoliko dana provodi na Maldivima. 

Na društvenim mrežama dijeli fotografije s putovanja. Ante uživa na pješčanoj plaži, bazenima, jede u restoranima...

Vijetnam je za početak godine posjetila poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun (48), koja svoje pratitelje na društvenim mrežama 'časti' golišavim i provokativnim fotografijama.

Sudeći prema njenim objavama, dane provodi na pješčanoj plaži, ispijajući koktele i hvatajući zrake sunca. 

Za Dubai se pak odlučio hrvatski nogometaš Luka Modrić (34). Sa suprugom Vanjom (37) i njihovom djecom, Emom (6), Ivanom (9) i Sofijom (2), proveo je novogodišnje blagdane. 

Naposljetku, kao destinacija nikako se ne može izostaviti Miami, gdje je otputovala voditeljica Mirna Zidarić. Na putovanje je otišla sa suprugom Zoranom Zidarićem (57).

Za godišnji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima odlučio se jedan od najuspješnijih rukometnih vratara, Mirko Alilović (34), koji tam uživa sa suprugom Ivom, te sinovima Ivanom, Matom i Antom.

Izgleda kako su se domaći 'celebovi' zaista 'okupili' u Dubaiju. Tamo su, naime, i Petar Grašo (43) te njegova supruga Danijela Martinović (48).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Najčitaniji članci