Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
25 komentara

Ante Vrban: Tomo se borio dostojanstveno za život

Brat pokojnog vizažista kaže da je uspio stvoriti paralelni svijet u kojem još živi s Tomom i osjeća njegovu prisutnost u ljepotama koje ga okružuju

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija

Arhitekt Ante Vrban (30) dizajnirao je neboder Kosovo Towers, koji se počinje graditi sljedeće godine. Taj projekt jako mu je važan jer ga je posvetio svom bratu Tomi Vrbanu, koji je prije tri mjeseca podlegao zloćudnoj bolesti. Ante je za Gloriju rekao da ta građevina, sastavljena od dva nebodera, simbolizira bratsku ljubav koja je uvijek bila izražena među njima. Arhitekt kaže da je Tomo bio njegovo sunce, vječna inspiracija, najiskreniji kritičar i najponosniji brat pa je zbog toga i prirodno da mu posveti svoje radove. Progovorio je i o svojoj povezanosti s bratom te o tome kako su bili različiti. Tomo je uvijek gledao u nebo, dok je Ante čvrsto stajao na zemlji.
- Ante, ova zraka sunca što nas sad grije, suština je života - znao je Tomo govoriti svom bratu, koji priznaje da je od vizažista naučio što su osjećaji. Ante kaže da je uspio stvoriti paralelni svijet u kojem još živi s bratom i osjeća njegovu prisutnost u ljepotama koje ga okružuju. Prisjetio se i posljednjih dana borbe s bolešću i Tomine dostojanstvene borbe za život. Drago mu je zbog toga što su si dan prije kraja rekli da se vole.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message