Obavijesti

Show

Komentari 30

Vrećo: 'Hvala mami što mogu biti i frajer i žena kad poželim'

Vrećo: 'Hvala mami što mogu biti i frajer i žena kad poželim'
5

Kralj sevdaha često objavljuje fotografije sa svojom mamom. Otkako je otkrio kako joj je dijagnosticiran rak, redovito na društvenim mrežama piše kako se osjeća. Kaže kako se mama sada uspješno oporavlja

VIDEO

Glazbenik Božo Vrećo (37) potvrdio je početkom prosinca kako je njegovoj mami Mili dijagnosticiran rak. Kasnije je na društvenim mrežama napisao kako Mila ide na operaciju, a sada se ponovno oglasio. Božo je objavio njihovu zajedničku fotografiju i napisao kako se njegova mama dobro oporavlja nekoliko dana nakon operacije. Posvetio joj je emotivan tekst.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Odgojila me da nikad ne upirem prstom na drugog i drugačijeg i da oni koji to čine označeni su jednom vrlo jasnom definicijom - neodgoj. Hvala mojoj majčici što mogu biti i frajer i žena kad to u svom životu poželim, bez da pitam ikoga za mišljenje i dopuštenje. Nadasve živite svoj život i učinite ga boljim i interesantnijim koliko je to moguće, a mogućnosti su beskrajne ako se mene pita - napisao je emotivno glazbenik pa dodao:

- Čekali smo nalaze za daljnje liječenje, još moramo moramo čekati do konačnih rezultata, strpljivi smo i odjenuli smo se isto, onako malo po 'muški', otplesali smo par koraka twista kad smo već u tom dobu. Dok je ljubavi, najjači smo i sve možemo.

Božo Vrećo i majka pozirali u haljinama dan prije bolnice
Božo Vrećo i majka pozirali u haljinama dan prije bolnice

Brojni pratitelji u komentarima su im uputili riječi podrške. Između ostalih, oglasile su se pjevačica Indira Levak (47), modna dizajnerica Matija Vuica (63) i violončelistica Ana Rucner (37). 

Vrećina mama proslavila je 74. rođendan prije nekoliko dana. Pozirali su zajedno s tortom, svjećicama i buketom ruža. Glazbenik joj je i tada posvetio emotivnu objavu.

- Sretan rođendan srno voljena, majčica je puhnula svjećice i zamislila svoju želju. Samo da je dobro i još dugo s nama. Sve za nju. Duša moje duše! Živjela i sretna nam bila - napisao je.

Božo na društvenim mrežama često piše o svojoj mami nakon što je otkrio kako joj je dijagnosticirana teška bolest. Najponosniji je bio kada je izašla iz bolnice nakon operacije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...