Obavijesti

Show

Komentari 11

Vrijeme leti kad ste razdvojeni: Seve i Igor 'slave' 5. godišnjicu

Vrijeme leti kad ste razdvojeni: Seve i Igor 'slave' 5. godišnjicu
7

A DI SI TI? Severina se druži s prijateljicama i suradnicima, a Igor je okupiran psićem i Zvezdom. Čestitala mu je 33. rođendan, a potom je nastupila tišina. Nisu se vidjeli skoro pola godine

VIDEO

Severina Kojić (48) danas slavi petu godišnjicu braka s Igorom Kojićem (33), no par je, kako tvrde njezini susjedi na zagrebačkom Kozjaku, i dalje razdvojen.

POGLEDAJTE VIDEO: Seve i Igor slave godišnjicu braka

Pokretanje videa...

Seve i Igor 'slave' petu godišnjicu braka: Nisu se vidjeli pola godine 01:23

Pjevačica i nogometni menadžer i bivši golman vjenčali su se 2015. u tajnosti u crkvi u istarskim Balama u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Dva mjeseca poslije uslijedio je i građanski brak u Beogradu pred oko 600 uzvanika, a svoju ljubav okrunili su i na putovanju u Africi.

Igora sad na zagrebačkom Kozjaku susjedi nisu vidjeli mjesecima, točnije od veljače. Severina je, naime, tad otputovala u Beograd, no “zapela” je u srpskoj prijestolnici zbog pandemije korona virusa. Kod Kojića na Bežanijskoj kosi provela je mjesec dana. Tad su navodno eskalirali problemi između supružnika. Navodno su tenzije bile toliko visoke da je Seve smetnula s uma da je na snazi policijski sat pa ju je policija zatekla u autu, zbog čega je morala platiti novčanu kaznu u iznosu od 3230 kuna.

Severina se nakon toga u Zagreb vratila sama sredinom travnja, a nekoliko dana poslije proslavila je i 48. rođendan. Tad su joj suradnici pod prozor poslali tamburaše, a ona je oduševljeno pjevala s njima i nazdravljala iz čaše.

Svi su tu, a njega nema, nema...
Svi su tu, a njega nema, nema...

Prije dva mjeseca i Igor je slavio 33. rođendan. Seve mu je tad čestitala na društvenoj mreži napisavši “ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi”, a on joj je odmah odgovorio: “Kažu da su ‘Isusove godine’ najsretnije. Hvala ti, ljubavi”.

Nekoliko dana poslije Severina je snimljena kako partyja u beach baru u Bolu na Braču sa svojom novom/starom prijateljicom Ivom Radić. Splitska pjevačica se, naime, nije pojavila na Ivinu partyju prošle zime, no izgladile su odnose nekoliko mjeseci poslije na rođendanu bliskog zajedničkog prijatelja u Zagrebu.

Poslije se Severina na Korčuli družila s kolegicama Majom Šuput Tatarinov i Ninom Badrić. Nedavno je objavila fotku na kojoj pozira s menadžerom i povratnikom u redove “tima Severina” Tomicom Petrovićem, svojim PR-ovcem Davorom Grginom, prijateljicama i suradnicama Vedranom Vasić, Natašom Desnicom, kao i nećakinjom Mijom Popović. Uz fotku je stavila znakovit opis.

- Moj mali krug velikih ljudi - napisala je Sevka. A Igor već neko vrijeme očito nije u tom krugu. Nedavno je posjetio Lijepu Našu, ali ne i lijepu svoju Severinu. Sa sestričnom se fotkao kraj Skradina, a onda je produžio dalje za Mostar. Na društvenim je mrežama sve aktivniji u zadnje vrijeme, a glavna preokupacija su mu njegov psić i Crvena zvezda, čiji je veliki navijač.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao