Obavijesti

Show

Komentari 1

Vruće ljeto počinje Incognito Summer Opening Festivalom

Vruće ljeto počinje Incognito Summer Opening Festivalom
4

Prvi festival u organizaciji Reforma Music Events donosi četiri partyja u tri dana, a bit će od 19. do 21. lipnja 2015. u novouređenom klubu Kalypso na plaži Zrće

VIDEO

Incognito Summer Opening Festival prvi je festival u organizaciji Reforma Music Events, pobjednika prvog hrvatskog showa Survivor, osobnog trenera i popularnog DJ-a, te Event Managera, Vazmenka Pervana. 

Popularni Re:forma partyji do sad su se održavali na zanimljivim lokacijama (teretana Reforma, Hypo centar) i imali su postavljen bijeli dress code, kako bi partyji bili prepoznatljiviji i posebniji. Priča o bijelim dress code-u jednom je promijenjena, u fašničko vrijeme, kada je upravo Incognito party pod maskama naložio svim gostima da budu maskirani. To se pokazalo kao pun pogodak i Incognito priča je stvorena.

Prvi festival u organizaciji Reforma Music Events donosi Vvam četiri partyja u tri dana, a bit će na produženi vikend od 19.-21. lipnja u novouređenom klubu Kalypso na plaži Zrće. Kalypso je otvorio vrata sezone 2015. i pokazao svoje novo lice nakon kompletnog makeovera. 

Dovoljno je reći: "Spustio se svemirski brod na plažu Zrće i integrirao u šumu, s prirodom. Ime mu je Kalypso". Sada je klub Kalypso zbog svojeg posebnog izgleda integriranog u prirodu, a i zbog najjačeg sound i light sustava na Zrću, najatraktivniji klub na plaži. I program u sezoni 2015. mu je iznimno bogat, a počinje upravo Incognito Summer Opening festivalom.

Festival je fokusiran na prezentaciju perspektivnih i etabliranih domaćih producenata, DJ-a i glazbenika. U tri nezaboravna dana posjetitelji su prepušteni na milost i nemilost nekima od najzanimljivijih izvođača hrvatske clubbing scene. Nastupaju: Pill Jackson (ZG), Mad Crew (PU), live jam by Janko Novoselić ft. Kozmodrum (ZG), Darko Kustura (ZD), Yakka (NG), Duplo (PU), Andrologic (ZD), Franky (ZG), Vazmenko (ZG), Full Ferry (ZG), Blacksoul (ZG), Unique (PU), Miss Soulfly (RI), Yunnan Sound (ZG), Apollo Eighteen (KR), Homeboy (ZG), Borut Cvajner (PU), Alen Simple (PU), Katie Heart (PU).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško