Show

Komentari 110

Vrući ljetni party na bazenu: Žanamari za guzu uhvatila Renatu, Stankicu izulo iz cipela

Vrući ljetni party na bazenu: Žanamari za guzu uhvatila Renatu, Stankicu izulo iz cipela

Najpoznatiji reality par u Hrvatskoj ovaj put zajedno je zasjao na ljetnom partiju u Trogiru, a koliko je dobro bilo govori i to da je Stankica završila bez cipela

Infulenceri, reality zvijezde, pjevači i mnoge druge javne ličnosti u četvrtak su uživale na ljetnom partiju u Trogiru. Seksepila i izazovnih kombinacija nije nedostajalo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Splitska influencerica Ela Jerković nakon odličnog provoda na Ultra Festivalu, zabavu je nastavila u Trogiru. Za ovu prigodu odjenula je rozu kombinaciju koja je u prvi plan stavila njene bujne grudi. Tijekom zabave Ela je skočila i na rozog flaminga u bazenu.

Istu tu kombinaciju odjenula je i na Ultra festivalu kada je ponijela transparent 'Steve Aoki cake me!'

Nasred podija ispred glavne pozornice, legendarni DJ odgovorio je na njezin poziv i udario je komadom torte točno gdje je željela - u glavu.

Završni dan Ultra Europe Festivala, nastup DJ Steve Aoki

Ovaj event nije moga proći ni bez novopečenog reality para.  Toni Šćulac (32) i njegova odabranica Stankica stigli su u Trogir na zabavu. Posljednje vrijeme Stankica pratitelje redovito počasti slikama i videozapisima iz Splita. 

Party je očito toliko dobar da je Stankicu 'izuo iz cipela'.

Mnogi su već primijetili kako Stankica često fotografira i snima svoja stopala.

Ljeto mi je uvijek radno, a pauza tek u rujnu, rekla nam je nedavno pjevačica Žanamari Perčić (40). No, očito je pronašla malo vremena za uživanje i došla do Trogira. Pjevačica je pozirala u izazovnom bež bikiniju koji je istaknuo njenu vitku figuru, a društvo joj je činila bivša misica, Renata Lovrinčević Buljan (45). 

Žanamari je Renatu s oduševljenjem dočekala, a tijekom grljenja zgrabila ju je za stražnjicu.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON