Obavijesti

Show

Komentari 34

Vuco izgubio 32 kile: Sve je u energiji, janjetine se ne odriče

Vuco izgubio 32 kile: Sve je u energiji, janjetine se ne odriče
7

Sad je odlučio pomoći ljudima koji imaju problema s težinom, ali i životnom energijom općenito. Zato će od 1. srpnja, ako bude moguće zbog korone, raditi seminare po Hrvatskoj

VIDEO

U 14-16 mjeseci smršavio sam 32 kilograma. Ima tu tehničkih stvari, kao što su namirnice, i s tim se može skinuti desetak kila. Dobro je i zdravo šetati i trčati, ali sve u životu ima svoju granicu. Samo ekstremnim mjerama može se doći do velikih pomaka, započeo nam je “duhovni vođa” Siniša Vuco (49) svoju “poslanicu” u jednom od rijetkih obraćanja javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Vuco savjetuje kako smršavjeti

Pokretanje videa...

03:55

- Pokušavao sam zadnjih mjesec dana usmjeravati tu unutarnju energiju, manipulirati s njom. I jednostavno sam uspio snagom uma, mentalnom snagom, skinuti toliko kila. Bez puno filozofije. Nisam se ni janjetine odrekao - rekao nam je Vuco i poslao fotke koje je snimio njegov kum Svale.

POGLEDAJTE VIDEO: Siniša Vuco postao je seks guru

Pokretanje videa...

01:02

Sad je Vuco odlučio pomoći ljudima koji imaju problema s težinom, ali i životnom energijom općenito. Zato je odlučio po uzoru na razne životne gurue od 1. srpnja, ako bude moguće zbog korone, raditi seminare po Hrvatskoj na kojima će polaznicima prenositi stečeno znanje.

- Primijetio sam da mogu djelovati na mnogo stvari. Neću sad odmah o tome da me krivo ne shvatite. To nije samo smanjenje kilaže, nego i povećanje potencije. Olakšavanje života, više fleksibilnosti, relaksacija, manje tegoba. Niste svjesni koliko snaga uma može - smatra Vuco.

Vuco oduševljen Mandarinom: 'Želim s njom nešto snimiti'
Vuco oduševljen Mandarinom: 'Želim s njom nešto snimiti'

Uhvatili smo ga u rodnom Splitu, gdje je većinu vremena u studiju u kojem snima album “Kad program završi” za njegov heavy metal bend Živo blato. Na albumu radi posljednjih osam godina. Album će imati 116 pjesama te traje ukupno sedam i pol sati. Trebao je izaći oko Nove godine, no oduljilo se.

- Neki ne vjeruju da i to postoji. No previše je pjesama na albumu i snimali smo ga kako se snimalo prije 20 godina, zato smo tako dugo čekali - kaže.

U jednom od spotova namjerava ni manje ni više nego angažirati jednu hollywoodsku glumicu. U pregovorima s glumicom čije ime zasad ne želi otkriti njegova je asistentica Antonija Vučica, umjetničkog imena Nazifa Gljiva, koja mu je prateći vokal u bendu. I nedavni rođendan Vuco je proslavio u glazbenom studiju. Odnosno, kako tvrdi, nije tulumario, nego je marljivo radio na albumu.

- Što je ovo sad, mnogi kukaju karantena ovo, ono, izolacija. Ja sam izoliran 30 godina. Zabranjen sam pjevač. Kad ste čuli moje pjesme na radiju ili TV-u? A mene nitko ne može uništiti. A sad pomažem sebi. I drugima. Ako laže koza, ne laže rog, kaže stara poslovica. Što vam nudim? Da se ne odričete puno, a dobijete previše. I popijete s vremena na vrijeme i pojedete. Ali da snagom uma kontrolirate kilažu. Ja mogu u sekundi reći koliko će mi trajati seksualni odnos. Kako sve to uspijevam? E to ćete platiti. Dođite na seminar. Netko će uspjeti, netko neće. I učiteljica kad djeci objašnjava matematiku netko dobije dva, a netko pet, to je do vas - zaključio je Vuco.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin