Obavijesti

Show

Komentari 25

Waltz: Bojao sam se za život kada je uperio pištolj u mene

Waltz: Bojao sam se za život kada je uperio pištolj u mene
3

Oskarovac je davao intervju na filmskom festivalu u Cannesu kada je nepoznati muškarac dojurio s pištoljem i granatom te zaprijetio da će raznijeti studio

VIDEO

Tijekom intervjua uživo u Cannesu sve je izgledao idilično. Oskarovac Christoph Waltz (56) i njegov kolega Daniel Auteuil (63) razgovarali su s voditeljem i smijali se kada su se začula dva pucnja, a nepoznati muškarac dotrčao je u studio te prijetio da će sve raznijeti bombom. Gledatelji u studiju razbježali su se istog trena, a zaštitari su oba glumca odmah odveli na sigurno te savladali napadača. 

Ispostavilo se da je napadač imao plinski pištolj i lažnu granatu te nož, ali oskarovac se ipak uplašio za svoj život.

- Davali smo intervju u improviziranom studiju na plaži kada je odjednom neki nepoznati čovjek izvadio neko oružje i uperio ga prema nama. Mislim da je imao pištolj i opalio je, ali srećom, pucao je s ćorcima. Tada je povikao da ima i granatu, ali srećom, i granata je bila lažna. Policija ga je odmah srušila na zemlju i privela. Ne znam ni tko je on, ni odakle je došao ni zbog čega je napravio to što je napravio - izjavio je Christoph Waltz nakon incidenta.

Jedan od očevidaca ispričao je kasnije kako su zaštitari preskočili ogradu kako bi došli do napadača koji je bio u publici. Srušili su ga na zemlju, a kada je došla i policija svima su rekli da bježe jer su vidjeli da ima granatu u ruci. Nakon što su ga pretražili, zaključili su kako je imao lažni pištolj, lažnu granatu i pravi nož. 

- Čini se da je napadač mentalno nestabilna osoba - rekao je izvor blizak policiji.

Navodno je nekoliko trenutaka prije nego će početi pucati napadač rekao ženi koja je stajala do njega u publici 'da on na njenom mjestu više ne bi tu bio'. 

Christoph Waltz dobitnik je dva Oscara za najboljeg sporednog glumca, a oba je dobio za uloge u filmovima Quentina Tarantina, 'Inglorious Bastards' i 'Django Unchained'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael