Obavijesti

Show

Komentari 250

Pop divu Whitney Houston (48) našli mrtvu, utopila se u kadi?

Pop divu Whitney Houston (48) našli mrtvu, utopila se u kadi?
38

Kad su bolničari došli u hotel beživotno tijelo pjevačice bilo je izvađeno iz kade pa će se tek nakon autopsije znati uzrok smrti. U sobi su pronašli jako puno lijekova

VIDEO

Najveće zlo sam ja sama. Ili sam svoj najbolji prijatelj, ili najgori neprijatelj, rekla je Whitney Houston prije deset godina u legendarnom intervjuu kod Diane Sawyer. Pjevačica nevjerojatnog talenta, zlatna djevojka američke glazbene industrije iz druge polovice osamdesetih i počeka devedesetih posljednjih je godina bila ovo drugo. Svoj najgori neprijatelj. Droga, alkohol i lijekovi za smirenje uništili su glazbenu divu koja je svoj životni put završila prije nego je zagazila u pedesete.

Utopila se u kadi?

Beživotno tijelo Whitney Houston pronašli su u hotelskoj sobi. U sobi nisu pronađene ilegalne droge, no bilo je lijekova koje je pjevačica uzimala na recept. Najvjerojatnije se utopila u kadi, piše TMZ. Nagađa se da je popila previše Xanaxa, lijeka za smirenje, u kombinaciji s alkoholom te zaspala u kadi i utopila se. Članovi obitelji mrtve pjevačice kažu da je za Xanax imala liječnički recept, a uzimala ga je za liječenje depresije i tjeskobe. 

Kad su bolničari došli u hotel beživotno tijelo pjevačice već je bilo izvađeno iz kade pa će se tek nakon autopsije znati je li se utopila, predozirala ili umrla zbog nečeg sasvim drugog. Policajci u sobi nisu čak pronašli ni alkohol pa vjeruju da pjevačica nije pila, no bilo je puno bočica s lijekovima.

Preminula je na četvrtom katu luksuznog hotela Hilton Beverly. Hitnu i policiju  nazvao je Ray, tjelohranitelj pjevačice. 

Whitneyini najbliži prijatelji i obitelj požurili su u hotel kako bi se oprostili s njom. Među okupljenima je bila i 18-godišnja Bobbi Kristina, kći preminule pjevačice, piše RadarOnline. Policajci je prvo nisu htjeli pustiti, no na kraju je uspjela doći do majke.  Mrtvozornik Ed Winter organizirao je prijevoz Whitneyina tijela do mrtvačnice. Zbog obožavatelja okupljenih ispred hotela mislili su je prevesti helikopterom, no kako to nije bilo moguće tijelo su prevezli kombijem. 

Iz daha joj se osjećao miris alkohola i cigareta 

Glazbena diva u hotelu Hilton Beverly odsjela je došavši na dodjelu nagrada Grammy. U nedjelju će joj na tom velikom spektaklu, na kojem je i sama osvojila nagradu, odati počast. U sjećanje na Whitney pjevat će Jennifer Hudson.

Svjedoci kažu kako je pokojna pjevačica za svoj nastup vježbala od četvrtka. Izgledala je vrlo iscrpljeno i gotovo izgubljeno, a iz daha joj se osjećao miris alkohola i cigareta. 

Imala je 11 singlova na vrhu Billboardove ljestvice 

A dok se budu čekali rezultati obdukcije, vojska obožavatelja žalit će za umjetnicom koja je "drmala" američkom glazbenom scenom više od jednog desetljeća. Imala je 11 singlova na vrhu Billboardove ljestvice, a u karijeri je prodala više od 155 milijuna ploča! S tom brojkom spada među najprodavanije izvođače u američkoj povijesti. Hitovi poput "I Wanna Dance With Somebody", "Saving All My Love for You" ili "I Will Always Love You" od Whitney su stvorili jednu od najsjajnijih zvijezda svjetskog glazbenog neba.

Ovu posljednju, "I Will Always Love You", otpjevala je za film "Tjelohranitelj", u kojem je 1994. godine glumila s Kevinom Costnerom. Imala je još nekoliko filmskih uloga, puno glazbenih uspjeha, ali i još više loših životnih odluka. Buran brak s Bobbyjem Brownom vjerojatno nije pomogao u borbi s ovisnošću o drogama. Bobbyja je upoznala 1989. na dodjeli nagrada Soul Train. Osvajao ju je tri godine i 1992. su se vjenčali. Rastali su se 2007. nakon burnog braka te problema sa zakonom i drogama. 

- Kad voliš, voliš. I ne prestaješ voljeti unatoč nečijoj mani. Bobby i ja dolazimo iz istog okruženja, iz istog svijeta. Znate, nisam ni ja baš anđeo, znam i ja ponekad 'zabrljati' - opisala je jednom prilikom Whitney svoj odnos s Bobbyjem.

Otišla je prerano, ali iza sebe je ostavila neke od najljepših balada ikad otpjevanih. Za njom , uz obožavatelje iz cijelog svijeta, tuguje i njezina kuma Aretha Franklin...

- Jednostavno ne mogu govoriti o tome. U šoku sam. Još uvijek ne vjerujem u ono što sam vidjela na televiziji i pročitala u novinama - rekla je shrvana Aretha Franklin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 250
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić