Obavijesti

Show

Komentari 110

William i Kate dijete nisu dobro osigurali dok su ga vozili kući?

William i Kate dijete nisu dobro osigurali dok su ga vozili kući?
5

Mali George pojas je imao samo preko desnog dijela tijela i ruka mu je bila svinuta ispod, a lijeva ruka bila mu je potpuno izvan pojasa. To, pišu Britanci, nije sigurno

VIDEO

Kate Middleton (31) i princ William (31) sinu su nadjenuli ime George Alexander Louis. George po ocu kraljice Elizabete II. (87), Alexander po djedu princa Philipa (92), princu Louisu Alexanderu od Battenberga, dok je Louis Williamovo četvrto ime, on je William Arthur Philip Louis.

Službena titula dječaka glasi Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Princ George od Cambridgea. Kada postane kralj, njegova službena titula će glasiti kralj George VII., no na to će morati čekati možda i više od 50 godina. 

Kate i William navodno su dječaku ime dali još u srijedu tijekom kraljičina prvog susreta s praunukom. O izboru imena prvo su obavijestili obitelj. 

U srijedu poslijepodne par je sa sinom otišao u Bucklebury u Berkshireu, gdje žive Kateini roditelji. Tamo će navodno ostati neko vrijeme.

Nisu ga osigurali u autosjedalici

Britanski mediji raspisali su se pak kako William i Kate nisu bebu pravilno smjestili u autosjedalicu kad su odlazili kući iz bolnice. Naime, mališan nije bio dobro pričvršćen. Pojas sjedalice, pišu, trebao bi mu ići preko oba ramena tako da ruke ne može provući ispod njega. Mali George pojas je imao samo preko desnog dijela tijela i ruka mu je bila svinuta ispod, a lijeva ruka bila mu je potpuno izvan pojasa. 

- Nadamo se da je Kate djetetu posložila pojas, budući da se vozila na zadnjem sjedištu s njim, jer način na koji su ga prvotno smjestili nije ni najmanje siguran - pišu britanski mediji.

Osim što je sigurnost prijestolonasljednika u vožnji zaintrigirala mnoge, raspravlja se i o tome kamo će princ George prvo otputovati. Mnogi smatraju da će već na proljeće iduće godine s roditeljima poći u Australiju gdje William i Kate imaju poslovne obaveze. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane