Obavijesti

Show

Komentari 1

Wu-Tang Clan pojačanje stiže na Terraneo festival u Šibenik

Wu-Tang Clan pojačanje stiže na Terraneo festival u Šibenik
1

MC Raekwon pridružuje se Wu-Tang Clan ekipi koju pored njega još čine GZA, RZA, Method Man, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God i Masta Killa

VIDEO

Legendarni MC Raekwon potvrdio je svoj dolazak na Terraneo festival i tako će Wu-Tang Clan na Terraneu nastupiti u gotovo originalnoj postavi! Uz Raekwona, Wu-Tang Clan nastupa uz podršku još dva MC-ija, a u pitanju su Allah i Cappa.

MC Raekwon pridružuje se Wu-Tang Clan ekipi koju pored njega još čine GZA, RZA, Method Man, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God i Masta Killa. Legendarni Wu-Tang Clan nastupa na glavnoj pozirnici Terraneo festivala 9. kolovoza. Wu-Tang Clan  na Terraneo dolaze sa novim albumom 'A Better Tomorrow', koji planiraju objaviti u studenom, čime će obilježiti 20 godina postojanja banda. Pored premijernog predstavljanja novih pjesama, publika Terraneo festivla imat će priliku čuti i najveće hitove ovog sastava. 

Raekwon za poklonike hip-hopa predstavlja legendu ovog žanra. Ovaj MC nalazi se na listi 50 najboljih MC-jeva svih vremena prema izboru cjenjenog web-portala About.com. Raekwon je jedan od članova originalne postave sastava Wu-Tang Clan, koji je mjesto u muzičkoj povijesti zaradio još 1993. godine, objavom jednog od najznačajnijih žanrovskih albuma Enter the Wu Tang (36 Chambers). Kasnije, brojni muzičari, kao što su Notorius B.I.G., Jay-Z, Nas i Mobb Deep, koristili su u svojim pjesmama rime ili samplove iz produkcije Wu-Tang Clana. 

Ipak, možda glavni razlog iz kojeg se Wu-Tang Clan gotovo uvijek nalazi na broju 1 bilo koje top liste rap&hip-hop izvođača u povijesti (npr. prema Rolling Stone magazinu) jesu snaga, jedinstvenost i karakter svakog pojedinog člana tog legendarnog kolektiva. O kvaliteti i talentu članova Wu-Tang Clana svjedoče brojne nagrade – od Grammya, koji je osvojio Method Man, pa do titule najutjecajnijeg hip-hop sastava u posljednjih 10 godina, koju im je dodijelio magazin NME.

Svoje nastupe na tri glavne festivalske pozornice do sada su potvrdili The Prodigy, My Bloody Valentine, Wu-Tang Clan, Aloe Blacc, Rob Garza, Emiliana Torrini, Azealia Banks, Gang of Four, The Cribs, Calexico, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Koan Sound, Blond: ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, dok će se u okviru Red Bull Music Academy predstaviti Norman Jay, Petar Dundov, Dj Spinn & Dj Rashad, Jesse Boykins III, Tokimonsta, Rustam Ospanoff, MayaVanya, Kyodai, Mad Mats, Eddy Ramich, Davor O, Audio InFunktion, Maja Milich, Jan Kincl...

Zahvaljujući MasterCard Europe, Erste Card Clubu i Erste banci - Terraneo festival ove godine postaje tehnološki najnapredniji događaj ovakve vrste u Hrvatskoj i prvi festival u Hrvatskoj koji uvodi posebnu festivalsku karticu i beskontaktno plaćanje MasterCard i Maestro beskontaktnim karticama!

Trenutna cijena festivalskih ulaznica iznosi 419kn, a kamp ulaznica 200kn plus 21kn boravišne pristojbe za pet dana boravka u kampu. U prodaji su i dnevne ulaznice po posebnoj cijeni od 200 kuna. Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online na www.eventim.hr te novo - u šibenskom klubu Azimut.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili