Obavijesti

Show

Komentari 24

Yo udarila po taštinama, iznosi prljavštine s Farme

Yo udarila po taštinama, iznosi prljavštine s Farme
4

Iako Josipa tvrdi kako su likovi i njihovi karakteri izmišljeni, oni neodoljivo podsjećaju na njezine bivše cimere kojima je lani kuhala jaja i krumpire

VIDEO

Jedina stvarnost knjige je podloga - farma. Ako postoji koja stvarna situacija, ja sam je sigurno zakomplicirala i izokrenula, kaže Josipa Pavičić za novu knjigu “Farma taštine”. Počela ju je pisati nakon što je izašla iz realityja Nove TV. Jedan od likova u knjizi je Stana. Atletičarka, dvaput je osvojila prvenstvo države u akrobacijama. Cendrava je, pjegava, zelena, ali koketna i plavuša do bola. Punašna sa svih strana. Najsličnija njoj je Stefany Hohnjec. Lik Stanka, koji po opisu podsjeća na Stipa Drviša, opisuje kao glupog i agresivnog nogometaša. Djevojku je ostavio prije odlaska na farmu jer, ako se zalomi seks, želi biti slobodan. I zalomio se. Josipa opisuje noć u hotelu: “Stana je pred jutro otišla u Stankov krevet, on je bio nacvrcan... Stanko je zahrkao kao zaklan, a Stana je ostala ležati nad njegovim mlohavim kur... do trena dok joj snen i pijan nije prdnuo u lice”.
- Nemam nikakvo mišljenje o njoj ni o knjizi, a neću je ni pročitati. Dok smo bili na farmi, jako puno ljudi je htjelo da Josipa ode. Možda se osvećuje pišući laži - kaže Stefany. Ni Stipe Drviš nije se pronašao u liku.
- Ona govoriti o taštini?! Mogao bih svašta sad reći. Svatko od nas zarađuje na drukčiji način, pa tako i ona pišući gluposti - rekao je Drviš. Nakon izlaska iz “Farme” Josipa je nekoliko puta rekla da Aleksandra Grdić ima napadaje histerije. Alka iz knjige je također neurotična. U jednom od dijaloga Alka trača Stanu: “Mu, mu, mu... jeb... debeloguza, njoj je ovo močvara... prolupat ću ako budem morala slušati njezine balave pizd..... Samo je gledam, jučer u hotelu ždere li ga ždere, trpa do te mjere da joj naočigled raste ona debela guzičetina, i sisetine, i ono odvratno salo... Uf, koja praznoglava koza”.
- Uopće se ne uzbuđujem oko toga. Ona je spisateljica i neka piše što hoće. Jedva čekam da pročitam knjigu - rekla je Aleksandra.

ALKA VOLI DROGU, A HELGA VOLI ŽENE
Alku, koja podsjeća na Aleks, opisuje kao kreatoricu ovisnu o kokainu. Hanu Hadžiavdagić prepoznali smo kao Helgu, crvenokosu manekenku. Vrlo izravnu, pakosnu i biseksualku.

RAFO JE JEDINI NA FARMI PRIČAO O VJERI U BOGA
Robi je fotograf. Neopisivo pošten i drag, ali pomalo plitak. Redovito čita Bibliju. Lik podsjeća na Rafu. Aldo je nalik na Alena Macinića - prenapaljena dobrica koja želi otvoriti noćni klub.

LUPINO ŽIVI ZDRAVO I VOLI LIJEPE ŽENE
Luka (50) je modni agent, radnik i mizantrop. Živi zdravo. Karakter tog lika nalik je na Lupina. Ivanka (25) je rastavljena pjevačica neobdarena ljepotom. Lik podsjeća na Ivanu Marić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama
Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu