Show

Komentari 5

YouTuber iz BiH brutalno sprdao influencerice, video postao hit

YouTuber iz BiH brutalno sprdao influencerice, video postao hit

Sead na svom YouTube kanalu objavljuje humoristični sadržaj koji je uglavnom baziran na svakodnevici života na Balkanu, a ovaj put na pik je uzeo mame influencerice i sve stereotipe iz videa koje objavljuju

YouTuberi se često osvrću na aktualne teme današnjice, a gotovo svaki YouTuber na svom kanalu ima dnevnu, jutarnju i večernju rutinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, u takvim videima, koji su sve popularniji, Influencerice pokazuju kako uređuju sebe, kuću i djecu, a Sead Hrustanović iz Bosne i Hercegovine svojim je videom, kako pišu njegovi pratitelji, nadmašio sve do sada viđeno.

Sead na svom kanalu objavljuje humoristični sadržaj koji je uglavnom baziran na svakodnevici života u Bosni i Hercegovini, ali i na Balkanu.

- Koliko dugo pratim ovog momka, mogu reći svaka mu čast koliko je vrijedan i koliko dobro obavlja sve kućne poslove - glasio je jedan komentar ispod videa mladog YouTubera.

'Bravo, u moru negativnih vijesti na internetu i televiziji, ti si svijetla točka koja nas uvijek nasmije i oraspoloži', 'Toliko pristojan i normalan humor. Mi se doma svi smijemo, najviše mama! Hvala ti i samo tako nastavi'- nastavili su se nizati komplimenti. 

Njegov video za manje od dva mjeseca skupio je preko 1.5 milijuna pregleda.

Seada na YouTubeu prati gotovo 90 tisuća ljudi, a iznimno je popularan i na drugim društvenim mrežama poput Instagrama i TikToka.

Najčitaniji članci