Obavijesti

Video

Komentari 11

Hrvatski influencer Mattia Leonardelli: 'Često dobivam novčane ponude od muškaraca'

Hrvatski influencer Mattia Leonardelli: 'Često dobivam novčane ponude od muškaraca'
4

TikTok influencer koji je osvojio srca brojnih tinejdžerica - Mattia Leonardelli otkrio nam je svoje istine i laži u novoj epizodi serijala Poligraf. Gledajte nas u petak na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata.

VIDEO

Bilo je tu svašta... O masažama, slikanju stopala, ali mene to ne privlači- priznao je mladi TikTok influencer da često dobiva novčane ponude, pa čak i od muškaraca. Otkrio je i koja ga JoomBoosova influencerica privlači, a tko mu ide na živce. Pogledajte koji su odgovori bili istiniti, a koji lažni u novoj epizodi Poligrafa na YouTube kanalu ili Videoteci 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Privlači li vas SaamoPetraa? Jeste li ikad imali seks na jednu noć? Jesu li vas ikada privlačili muškarci? Smatrate li se najzgodnijim influencerom? Jesu li vas u školi ismijavali zbog snimanja na TikToku? Postoji li neki JoomBoos influencer koji vam ide na živce? Smetaju li vas šale vezane uz vašu visinu? Smatrate li se dobrim glumcem? Samo su neka od pitanja koje je istražio naš inspektor.

Mattia Leonardelli je 18-godišnji Istrijan koji na TikToku ima 144.000 pratitelja, a od nedavno je i član JoomBoosa. Otkrio je da mu je dugogodišnja influencerica SaamoPetraa privlačna, ali i da mu početci snimanja za TikTok nisu bili baš bajni. Čini se da je iznimno iskren jer Mattia je lagao samo na jednom pitanju. Pogledajte kojem!

- Ne bih volio ništa otkrivati o toj temi- Mattiju je pitanje o seksu posramilo, a inspektora iznenadio njegov odgovor. No, na već idućem pitanju o privlačnosti istog spola obojica su bili posve sigurni u odgovor. 

Mattia Leonardelli

- Ne odgovaram na poruke muškaraca. To je katastrofa za čitati- dodao je Mattia. Dok je nabrajao primjere inspektor je u čudu razrogačio oči. 

Rekao je i da se smatra najzgodnijim hrvatskim influencerom te da bi na sebi posebno izdvojio lice, osmijeh, oči... A dodao je i kako je nedavno promijenio izgled kose. 

- Nije bitno što drugi kažu, bitno je da slušamo sebe - savjetovao je s pravom.

Ni u ovom poslu početak nije jednostavan pa je tako Mattia priznao da su ga u školi zadirkivali zbog snimanja za TikTok, a čak je i izgubio neke prijatelje. No, sada steče nova poznanstva kao član JoomBoosa. 

- Znam da će ljudi dijeliti, a to mi diže algoritam - priznao je da ponekad namjerno snima TikTokove kako bi izazvao negativnu reakciju kod gledatelja. Čini se da je i to dio ovog zanimanja.

Mattia Leonardelli

Najviše ga smetaju šale na račun njegove visine jer to ne može promijeniti, ali zato je vrlo samopouzdano ocijenio svoje glumačke sposobnosti na ljestvici od 1 do 10, a priznao je i da je dobio ulogu u seriji Outsiders. Na kojem je pitanju pao, a koje mu je pitanje bilo najneugodnije, pogledajte u petak u 12 na YouTube kanalu 24sata ili u Videoteci 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno