Show

Komentari 5

Youtuberici blokirali profil zbog topića, tvrde: To je donje rublje

Youtuberici blokirali profil zbog topića, tvrde: To je donje rublje

Corrinu na Twitchu prati više od 400 tisuća ljudi, dok je na Instagramu svakodnevno gleda više od njih tri milijuna. Influencerica redovito objavljuje fotografije iz svog vlastitog života

Američkoj influenceri i Youtuberici Corrini Kopf (24) blokirali su profil na društvenoj mreži Twitch. Kako kaže, dobila je zabranu objavljivanja zbog fotografije u topiću Chanel koju je nosila na proslavi rođendana. 

- Blokirali su me jer sam nosila 'donje rublje'. Nosila sam Chanelov topić. Cure streamaju s bodypaintom na sebi, a mene blokiraju zbog ovog - optužila je Corrina streaming servis putem Twittera i dobila podršku svojih pratitelja. 

'Čekaj, zaista su je zbog ovog blokirali?', 'Najveća glupost koju sam čula dosad', 'Pa po tome bi sve cure trenutno trebalo blokirati ' - podržali su je.

Corrinu na Twitchu prati više od 400 tisuća ljudi, dok je na Instagramu svakodnevno gleda više od njih tri milijuna. Influencerica redovito objavljuje fotografije iz svog vlastitog života, iz noćnih izlazaka, odmora, druženja s prijateljima...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci