Show

Komentari 26

Ž. Joksimović ima novi album: 'To je moje umjetničko djelo'

Ž. Joksimović ima novi album: 'To je moje umjetničko djelo'

Nakon što je završio sa snimanjem showa 'X Factor Adria', Željko Joksimović posvetio se radu na novom albumu koji će se od petka naći u prodaji

Na najnovijem CD-u premijerno će se naći 14 potpuno novih pjesama. 

- Kad sam radio na ovom CD-u bio sam potpuno hedonistički sam, za svaku sam pjesmu radio najmanje dva aranžmana. To je možda bilo bezobrazno prema mom vremenu, ali baš sam tako htio.  Uživao sam u svakom tonu koji je nastao.  Poslije ovolikog rada za mene je svaka od njih malo umjetničko djelo - rekao je Željko Joksimović (43). 

Na CD-u će se naći pjesme 'Zvezda', 'Otvori mi oči', 'Ne daš mi mira', 'Isto je', 'Ranjena zver', 'Nisam te zbog lepote voleo', 'Znam', 'Dama', 'Olovni vojnik', 'Nisam znao da ti kažem', 'Zabluda', 'Nerado' i 'Ludak kao ja'. 

- Naučio sam pisati i za sebe i za druge. Ponekad se toliko vežem za pjesmu da razmišljam hoću li je uopće dati nekome drugome. Ali svaka pjesma ima svoj put, svaka na kraju pronađe izvođača. Kada se osvrnem, siguran sam da sam u razmjeni energije i ja dobio divne melodije i riječi, kao što sam i sam za druge pisao nešto što i danas traje. I to je magija - zaključio je Željko.

Novi album Željka Joksimovića može se kupiti za samo 29,90 kuna uz 24sata samo na prodajnim mjestima Tiska i SuperKonzuma.

Najčitaniji članci