Obavijesti

Show

Komentari 66

Z. Tutić: Zadnjih 12 godina na Eurosongu samo propadamo

Z. Tutić: Zadnjih 12 godina na Eurosongu samo propadamo
5

DEBAKL NA EUROSONGU Zrinko Tutić smatra da je HTV-ov koncept Dore nakaradan, a Neven Ciganović da su škrti jer su Dariju odjenuli u jeftine haljine

VIDEO

Na Eurosongu zadnjih 12 godina samo propadamo, a na HTV-u se prave sve pametniji, kaže Zrinko Tutić. Dariji Kinzer (22) s pjesmom Borisa Đurđevića 'Celebrate' za prolazak u finale nije pomogao ni ruski mađioničar Sergej, uz čiju se pomoć tri puta presvlačila na pozornici.

- Koncept Dore je katastrofalan. Ne može kantautor pisati pjesmu, a da ne zna za koga je piše. Pjesma mora sjesti i pjevaču. Valjda je svima jasno da Doru treba ukinuti.- kaže Tutić.

Njemu se nije sviđala ni prijašnja Dora, kad je pobjednika birala publika. Modni stilist Neven Ciganović također smatra da je HTV krivac za debakl.

- Siroticu su odjenuli u jeftine sintetičke opravice. Novac je otišao na nekog ruskog kvazimađioničara kojemu bi bilo bolje da je napravio trik da sad svi nestanemo od sramote - kaže Ciganović. S HTV-a nisu htjeli reći koliko su potrošili na put u Düsseldorf, no naglasili su da je projekt stajao manje nego lani jer su im u međuvremenu srezali budžet. 

Propala kopija

Izbor za pobjednika dore trajao je sedam tjedana. Lani je prema tom sustavu pobijedila njemačka. 

Tko je Daria?

Majka joj je Hrvatica, a otac Nijemac. odrasla je u Beču. Ondje je pohađala glazbenu školu.

'Neka me zovu da napišem pjesmu'

Na Eurosongu će uvijek biti frikijade i robota. Kad je to dosegnulo vrhunac, pobijedila je srpska 'Molitva', pa onda onaj Rus Dima Bilan. Treba nam obična pop pjesma, kaže Zrinko Tutić koji je s Majom Blagdan i “Svetom ljubavi” u Oslu 1996. osvojio četvrto mjesto, najbolje od osamostaljenja Hrvatske.

- Valjda će se netko na HTV-u sjetiti toga da ima nas koji smo osvojili četvrto mjesto na Eurosongu. Tu smo, nismo nigdje otišli. Da je nekome na HTV-u stalo, valjda bi nas pozvali i rekli: ‘Ajmo nešto napraviti’ - kaže Tutić. Neven Ciganović smatra da su mogli iskoristiti Darijinu vitkost i visinu od 182 cm.

- Mogli su je isfurati u neki minimalistički kostim žene ratnice koji bi više otkrivao nego skrivao njezino tijelo - smatra Ciganović.

Retro Srbi oduševili

Nina i prateće pjevačice odjevene u stilu 60-ih pjesmom 'Čaroban' ušle su u finale.

Kao Celine Dion

Mađari su na Eurosong poslali svoju veliku zvijezdu Kati Wolf.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...