Show

Komentari 10

Dean starleta: Novom fotkom s bazena nadmašio manekenke

Dean starleta: Novom fotkom s bazena nadmašio manekenke

Svijet je još jednom rekao svoje. Unatoč 150 tisuća (!!) sljedbenika i punih 9 dana virtualnog vremena manje, u samo 14 sati skupili smo više lajkova nego legendarna Milica Puzović, napisao je Kotiga na društvenoj mreži

Lovac 'Potjere', Dean Kotiga (32), broji 'hrpu' obožavatelja, što pokazuje činjenica da su upravo njega nadopisivali na glasačkim listićima. Sada je fanove na društvenim mrežama oduševio novim objavama. 

POGLEDAJTE '24 PITANJA' S DEANOM KOTIGOM KOJI JE OTKRIO TKO MU JE NAJVEĆA KONKURENCIJA NA INSTAGRAMU:

- Jedna klasična siječanjska influenserska poza s bazena, jer je moje tijelo hram njam njam, hvala Petri Meglaj i Milici Puzović na inspiraciji - napisao je Kotiga uz zavodničku fotografiju, da bi se uskoro pohvalio kako je njegova slika s bazena dobila više lajkova od njihovih, usprkos tome što obje imaju znatno veći broj pratitelja od njega. 

- Svijet je rekao svoje. Unatoč dvadeset tisuća sljedbenika i petnaest sati virtualnog vremena manje, u samo dva sata skupili smo više lajkova od legendarne Petre Meglaj. Mislim da je sada baš ono svima jasno tko ima više seksi fotku s bazena - napisao je uz screenshot Instagram profila Petre Meglaj, koja se na nedavnom izboru za Kraljicu Hrvatske 'okitila' lentom Kraljice elegancije.

- Svijet je još jednom rekao svoje. Unatoč 150 tisuća (!!) sljedbenika i punih 9 dana virtualnog vremena manje, u samo 14 sati skupili smo više lajkova nego legendarna Milica Puzović. Mislim da je sada baš ono svima jasno tko ima NAJSEKSI fotku s bazena. Isto tako, nadamo se da će kolegica influencerica svoj poraz u ovoj tekmi primiti bolje nego Petra - piše uz screenshot Instagrama manekenke iz Prijepolja koju su mediji iz susjedne zemlje prozvali srpskom Irinom Shayk.

Inače, Kotiga je za svoju fotografiju s bazena dobio više od 11 tisuća lajkova, dok je Petrinu fotografiju lajkalo nešto više od šest tisuća ljudi.

Za svoju novogodišnju fotografiju s bazena Milica je dobila oko deset tisuća lajkova.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci