Obavijesti

Show

Komentari 0

Za kraj lipnja u Culture Clubu Revelin nastupa Niki Belucci...

Za kraj lipnja u Culture Clubu Revelin nastupa Niki Belucci...
5

Inovatnivni plesni ritmovi i atraktivni scenski sadržaji u susret ljetu - Niki Belucci, Viktoria Metzker, Tujamo, Moguai te jaka house rezidencija za kraj 6. mjeseca

VIDEO

Kako su se temperature podigle Culture Club Revelin odlučio je dodatno zagrijati atmosferu, te za sam kraj šestog mjeseca dovodi dvije prekrasne DJ-ice Viktoriu Metzker i Niki Belucci, kojima će se na pozornici pridružiti atraktivne Dreamgirls. 

Noviji zvuk i zarazne plesne ritmove donijet će zasigurno dva DJ-a, Tujamo i Moguai, koji se svojim inovativnim zvukom vrtoglavo penju prema listi najtraženijih svjetskih DJ-a. Culture Club Revelin može se pohvaliti i jakom rezident ekipom Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE   koji svaku večer kako i klub radi dobro zagrijavaju i drže rasplesan podij do ranih jutarnjih sati.  Jaka ljetna house rezidencija „DANCElectric Residency” svakog tjedna provest će goste kroz clubbing house ritmove te ugostiti par jako zanimljivih inozemnih i domaćih imena.  

Ljeto nam otvara svoja vrata, a klupski programi u Culture Clubu Revelin u 6. mjesecu zadovoljiti će želje svih obožavatelja plesnih ritmova i atraktivnih scenskih nastupa.  

20. 6 .2014. u Culture Club Revelin dolazi poznati njemački DJ Tujamo.

DJ Tujamo započeo je s produciranjem još 2006 i nakon uspjeha u Njemačkoj i Europi, počeo je osvajati i svjetsko tržište: Australiju, Južnu i Sjevernu Ameriku. Njegovi remixevi za Bob Sinclara, Wynter Gordona, Peter Gelderbloma, DubVision bilježe veliki uspjeh, a vlastiti autorski radovi “How We Roll” "Do It All Night" i "Back 2 You” penju se na vrhove ljestvica.  Njegov najnoviji singl “Who” došao je na sam vrh SLAM!FM Dance30, te ušao u DDC (German Dance Charts),  a podržala su ga i najpoznatija imena kao što su : Avicii, Steve Angello, Fedde Le Grand, Bob Sinclar, Steve Aoki, Afrojack, Bingo Players, A-Trak, Chris Lake, Chuckie, Laidback Luke, La Fuente, Alvaro, Vato Gonzalez i mnogi drugi. Za ljetnu sezonu Tujamo je pripremio novi plesni singl  “Hey Mister” koji svojim zaraznim ritmom već osvaja festivale i publiku širom svijeta. 

Spektakularni ljetni program se nastavlja uz nezaobilazan atraktivan event za oči i uši. U Culture Club Revelin dolazi zanosna Playboy zečica Viktoria Metzker, koja će nastupiti 21. 6. 2014. 

Viktoria Metzker 2007. je godine u konkurenciji od 200 djevojaka i 12 finalistica bila proglašena u Mađarskoj Playboyevom zečicom godine. Nakon toga se kao internacionalna zvijezda pojavila na 10-tak naslovnica Playboya diljem svijeta, a pozirala je i za naslovnicu FHM-a. Njena karijera DJ-ice ide uzlaznom putanjom te redovito nastupa na svim kontinentima. Od 2008. godine je jednom mjesečno rezident  u "Radio 1 - Ministry of Sound", jednoj od najpopularnijih i najslušanijih mađarskih radio-emisija. U suradnji sa DJ-em Juniorom, izdaje i svoj prvi službeni singl "The House of Playmate", koji donosi veliki uspjeh i nekoliko remix verzija. Njeguje electro house-vocal stil, a pjevanje je dio njezinog nastupa. Viktoria je trenutno jedna od najtraženijih Playmate djevojaka i DJ-ica na svijetu. Kako bi cijelu atmosferu doveli do usijanja  Viktoriji će se pridružit i atraktivne Dreamgirls  sa svojim vrućim plesnim točkama, performansima u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju. 

DANCElectric Residency započinje sa svojim prvim izdanjem 25. 6. uz prepoznatljivu kombinaciju intezivnih deep i vokal house ritmova. Osnivač ovog projekta DANCElectricPHILIPE počeo je svoje putovanje kroz elektronske zvukove za DJ pultom još davne 1995. godine. 

Nakon niza uspješnih partija i  nastupa sa mnogim zvijezdama elektronske scene kao sto su: Carl Cox, Martin Solveig, Fedde Le Grand, Bob Sinclair,Fatboy Slim, Mark Knight, Axwell, Freemasons, Shapeshifters te mnogim drugim renomiranim imenima, svoju house oazu ovo ljeto odlučio je nastaviti u Culture Clubu Revelin. Za sve ljubitelje pravog klupskog zvuka ovo je prilika da osjete fantastično putovanje kroz svijet house glazbe. 

Kao gosta prvog izdanja 'DANCElectric Residency' DANCElectricPHILIPE pozvao je hrvatskog mladog talentiranog DJ-a Caspera koji je naklonjen underground zvuku koji će stage podIjeliti sa dežurnom ekipom resident teama: Speed, dBA & Audiometric crew.

Moguai stekao je status jednog od najinovativinijih i najtraženijih Dj-a i producenata svoje generacije, a nastupit će 27. 6. 2014. Tijekom svoje vrtloglavo uspješne karijere njegov nevjerojatan talent i rad u studiju, te očarajvajući DJ setovi donijeli su Moguai-u svjetsku slavu. Početkom 2010. godine postao je jedan od rijetkih DJ-a  koji su ušli u Deadmau5- Mau5trap label.Već u travnju iste godine izdaje svoj prvi album „We Ar Lyve“koji je predstavljen singlovima  Lyve" / "Imperial" i "Nyce" / "Blau.  Najpoznatiji je po svom hitu iz 2002. "U Know Y“  i ranijem hitu "The Rock" koji je kao sample  koristila  rap grupa Audio Two.

Moguai je poprilično tražen u posljednje vrijeme, posebno ako se imaju u vidu remiksi koje je radio za poznata imena kao što su Beyonce, Britney Spears, Underworld, RyeRye, Robyn, a tu treba još istaknuti i veliki uspjeh remixa sa Fatboy Slim – „Ya Mama“. Pored svega spomenutog u najavi je i novi album koji potpisuje Mau5trap label, a iza koga stoji dobro poznati Deadmau5. Ali to nije sve. Potpuno iznenađujuće, upravo je objavljen EP ‘Oxygen’, koji takođe potpisuje Mau5trap label. Ovaj EP nosi dva singla, originalnu naslovni track  i remiks za koji je zadužen Jacob Plant. 

28. 6. 2014. na pozornicu Culture Cluba Revelin popet će se popularna mađarska DJ-ica, Niki Belucci, koja je uvjek rado viđena gošća u Dubrovniku. Niki je ostavila značajni trag u svijetu sporta, točnije gimnastike, ali se nažalost prestala baviti sportom već u 15. godini zbog ozbiljne ozljede. Karizmatična ljepotica može se pohvaliti s više od 30 naslovnica časopisa za koje je pozirala. Redovita je gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u  programima komercijalnih televizija. Jedna od rijetkih čije ime prepoznaju svi, jedna od rijetkih koju podjednako vole i djevojke i muškarci, te jedna od rijetkih koju slušaju i kluberi, ali i oni koji više vole vizualni doživljaj. Simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti, i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom, Niki je upravo DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu.

Kako bi cijeli atmosferu doveli do usijanja na Niki Belucci pridružit će se i atraktivne Dreamgirls  sa svojim vrućim plesnim točkama, performansima u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju. 

Prije svakog nastupa publiku će rasplesati dežurna rezident ekipa: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!
U PRATNJI BIO I BIVŠI DEČKO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!

Renata Dojčinović, pjevačica je iz Zagreba, zapjevala je u srpskom showu pjesmu Lepe Brene i grupe Magazin. No nije uspjela impresionirati stručni žiri...

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'
ODLIČNA FIGURA

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'

Glazbenica i poduzetnica kaže kako se ne misli natjecati s mlađim ženama, ali pazi na svoje zdravlje i figuru. Na svoju posljednju fotku dobila je hrpu pozitivnih komentara
Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'
IMALA JE SAMO 20 GODINA

Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'

Kod kuće sam te večeri ispustila oslobađajući krik. To je probudilo lava u meni, naučila sam puno nakon toga, rekla je sportska novinarka